Dodaj komentar

Nakon kraće i teške bolesti preminuo novinar i kolumnist Žarko Nižić

ljubuski.info

S velikom tugom i bolom javljamo kako je noćas u 55-oj godini života nakon kraće bolesti preminuo novinar i kolumnist Žarko Nižić.

Žarko Nižić je rođen 1960. godine u selu Lisice, općina Ljubuški, gdje završava osnovnu školu i klasičnu gimnaziju. Nakon toga upisuje pravni fakultet u Mostaru i diplomira 1984. godine.

U nemogućnosti zaposlenja u struci bio je prisiljen raditi razne poslove, počevši od zemljoradnje do privatnog poduzetništva. Pisao je za nekoliko novinskih časopisa ostavivši poseban trag u prijeratnom Oslobođenju, te Magazinu Dani.

Posljednjih godina pisao je kao stalni kolumnist i komentator portala Dnevno.ba, te povremeno za politički tjednik 7Dnevno. Sudionik je Domovinskog rata, otac dva prekrasna sina, pa ovom prilikom posebne izraze sućuti upućujemo supruzi Zdravki, sinovima i majci, kao i ostaloj tugujućoj rodbini i prijateljima našeg Žarka – te gromade od čovjeka.

Žarko je posljednjih godina imao problema sa srcem, a upravo je nakon takvog jednog udara prije par dana završio u KBC-u Mostar gdje su doktori i ostalo osoblje sve činili da ga spase, međutim noćas negdje iza ponoći njegovo srce prestalo je kucati.

Pokop Žarka Nižića obavit će se na mjesnom groblju Lisice u istoimenom selu kod Ljubuškoga ove nedjelje, 23. kolovoza, u 17 sati, dok će se izrazi sućuti obitelji moći dati na groblju u Lisicama od 16 sati.

Pročitajte neke od njegovih kolumni

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
7
6
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari