Dodaj komentar

Vatrogasci tvrde: Požari su podmetnuti!

šibice

Požar koji je izbio u mjestu Studenci kod Ljubuškog u potpunosti je lokaliziran i sada se trenutno zbraja šteta, potvrdio je zapovjednik Vatrogasne postrojbe Ljubuški Ivica Šimić.

Naglasio je kako se ne radi o većoj materijalnoj šteti nastaloj na privatnim objektima, no da je u požaru izgorjelo oko 12 električnih stupova jer su vatrogasci morali spašavati obiteljske kuće.

Inače, požar se u mjestu Studenci jučer približio kućama, ali požrtvovanošću vatrogasaca spriječene su veće štete i njegovo širenje.

Zapovjednik ljubuških vatrogasaca smatra kako se najvjerojatnije radi o podmetnutum požaru.

Također, svi požari na području općine Čitluk su lokalizirani – Međugorje, Hamzići i Garišta, potvrdio je zapovjednik Vatrogasne postrojbe Čitluk Silvijo Ostojić.

Naglasio je kako očekuje nove požare na području Čitluka i Međugorja gdje, kako je kazao "piroman tri puta dnevno pali požare".

"Događaju nam se dnevno po tri požara na istim lokacijama. Tako da u Služnju, općina Čitluk tri puta dnevno izlazimo na teren. Znači da postoji neki piroman koji svakodnevno pali požare o čemu smo obavijestili i policiju. Ista stvar se događa i u Međugorju. Zapali ujutro mi pogasimo, pa zapali oko 15 sati i navečer", kazao je Ostojić te dodao kako vatrogasci trenutno obilaze i kontroliraju teren.

FENA
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
4
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari