Dodaj komentar

Za buuu:
Zaboravio si reći kojeg HDZea ili vridi ona Šibenska "oba su pala", kojeg HSPea za koje se ne može do duše reći oba već svih osam.... ili ?????
No ipak što ćeš ti učiniti kad ti je dosta ovih što ih navodiš??
'Oćeš li ti malo sa svojom slikom i svojim likom na zid,drvo,pano ili ćeš i dalje ostati samo.... buuu??
Kako se čini teško će itko pošten da se bavi politikom kad ne valja prije no li je izabran,odma je lo-pov, ku-rva,mulj-ator......eee' mi bi ipak 'tili nekog poštenog, pa gordo izjavljujemo kao da smo izmislili toplu vodu, nema poštenog čovika u politici.
Taman tako mi(vi) ne date poštenim ljudima da probaju učiniti nešto za ovo trulo i iskv-areno društvo kojem 'tili ne 'tili pripadamo i ja i ti.
Takvim pristupom podebelo pomaže(š)emo baš te kako ih naziva(š)amo kri-min-alce i lopu-rde..... da vječno ostaju na vlasti a sebi da vječno budeš samo "buuu".
Pozdrav od još jednog BUUU.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
5
7
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari