Dodaj komentar

Tvrtka "Mucić&Co" mora napustiti gradilište na Mejašima

ljubuski.info

Općinski sud u Splitu odlučio je da radnici "Mucić&Co" moraju napustiti gradilište trgovačkog centra "Mall of Split" i prepustiti ga novom glavnom izvođaču radova kojeg je odabrao investitor tvrtka "Mejaši prvi".

Odluka suda donesena je na temelju prijedloga za određivanjem privremene mjere kojeg je podnio Dragan Mijoč, odvjetnik iz Splita koji zastupa investitora.
"Sud je donio jedinu moguću pravičnu odluku. Tvrtka "Mucić" je preplaćena te u tom smislu ne postoji dug prema njima. Ova odluka suda je izvršna odmah, žalba je moguća, ali ne odgađa izvršenje. Dostavljena je policiji i mi ćemo sutra čekati da mirno napuste gradilište, a ako to ne urade idemo prisilno, putem suda" - kazao je odvjetnik Mijoč.

"Mejaši prvi" raskinuli su ugovor s tadašnjim glavnim izvođačima radova tvrtkama "Mucić&Co" i "Stipić grupa" zbog kršenja odredbi.

Početkom lipnja došlo je do sukoba na gradilištu jer radnici, sada već bivšeg izvođača, nisu htjeli napustiti prostor kako bi nova firma koju je izabrao ulagač nastavila radove.

Investitor je kao novog glavnog izvođača izabrao konzorcij tvrtki "Inero", "Tromont" i "Svod".

Slobodna Dalmacija
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
8
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari