Dodaj komentar

Iako s protekom vremena sve manje cijenim Gojka Šuška, prije vjerujem da je odobrenje za likvidaciju dao Joža Manolić, jedan od šefova Ozne koji je u to vrijeme 1992. bio šef svih obavještajnih službi u Hrvatsko i neosporni broj 2 hrvatske države, Šušak to postaje tek 1993. zbog čega Manolić i ekipa izlaze iz stranke. Ubojstvo Kraljevića ima obavještajni rukopis, a doktor znanosti političkih likvidacija je sam manolić.
Isto, nije nebitno spomenuti rečenicu koju je Manolić izgovorio na suđenju Praljku u Haagu: "Dozvolite mi da kažem da je HSP i njegova vojna formacija HOS bila jedna krajnje nacistička organizacija koju je trebalo likvidirati pošto poto."
Nitko sa druge strane nije govorio o hosovcima kao nacistima osim oznaško-udbaške linije Mesić-Manolić koja je time bila najviše za likvidaciju.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
7
7
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari