Dodaj komentar

Paradise Grooves 2015. na Kravici

ljubuski.info

Festival elektronske glazbe "Paradise Grooves" koji se tradicionalno održava na jedinstvenoj lokaciji vodopada Kravica pored Ljubuškog, obilježit će ove godine jubilarnu petu godinu postojanja.

U organizaciji ProStar agencije te agencije Exclusive Music Management , peti "Paradise Grooves" održat će se od 24. I 25.07.'15. te će predstaviti preko 28 dj-eva, producenata , MC-eva i repera iz BiH i regije.

Ovogodišnji festival će ljubiteljima kvalitetnog underground zvuka kao i hip hopa ponuditi jedinstven program koji će upotpuniti i zanimljivi vizuelni efekti i performansi.
Vizualne performanse (VJ-ing), glazbeno-scenski efekti kao i poznati DJ-evi i producenti istraživat će nove oblike stvaranja glazbe te interakcije zvuka, slike i publike.

Jedan od suorganizatora Đani Panić koji se publici predstavlja kao DJ Gianni Motta ističe kako je posebnost ovog festivala što se odvija na jednoj od najatraktivnijih lokacija u BiH, te što okuplja na jedno mjesto muzičare koji godinama aktivno i entuzijastično grade temelje underground scene BiH i regiji.
"Ove godine smo pored house žanrova, program upotpunili i sa hip-hop glazbom, vizualizacijama i perf ormativnim dijelom, te ubuduće također planiramo muzički repertoar festivala što više obogaćivati raznolikim muzičkim žanrovima", riječi su organizatora.

Jedni od imena koja nastupaju na "Paradise Grooves " 2015. su Locomatica (Beograd), Ivan Komlinovic (Zagreb), Pero Full House (Split) Miss Mayra (Tuzla), General Woo( Vukovar), Sove ( Mostar), Vj Maya (Sarajevo) i brojni drugi.

Što se tiće samih ulaznica za ovaj događaj, u preprodaji će se naći karte u iznosu od 20 KM i one će vrijedit za oba dana festivala. Dok će na dan održavanja festivala karta vrijediti 15 KM za jedan dan.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
8
3
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari