Dodaj komentar

jao 2. lipnja 2015 - 13:50
"Nije "za sada" Dušane nego za uvijek,Načelnik je gura poljoPRDvredu umisto industrije .di je poslovna zona? di je 100 radni mjesta što je obeća"?

Za jao, što kakaš protiv naćelnika???
On je jedini i pravi naćelnik barem što se tiče radnih mista,svojim potezima je zadužio općinu za sva vrimena,umisto 100 radnih mista zaposlio je preko 1500 radnika u Njemačkoj i šire.
Još malo kad priseli Ljubuški puk u Njemačku osnovat će grad Ljubuški kad ne može dobiti status grada u 'Ercegovini.
Druk Kim ne gleda tako usko, širi su njegovi pogledi bravo za Kima jong ila, samo naprid ćeraj sve vanka i daji sve po redu pošto poto u koncesiju na 50 godina do povratka prvog iseljenika nazad.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
7
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari