Dodaj komentar

Jeli netko možda nekada od završetka izbora čuo termin HNS ili vidio kadrove istog, osim HDZ-a, u nekim razinama vlasti? Jesu li se negdje oglasili sudionici HNS- a, kritizirajući navedeno. Ili se još nadaju nekom sitnom uhljebljenju. I sve to normalno prolazi zahvaljujući našem podaništvu. Kako se više jednom ne primjeti da se stožernici dijele uglavnom u tri skupine. 1. oni koji imaju materijalnu korist, 2. neprijatelji Hrvata, koji u tom sudjeluju samo da bi nam napakostili i 3. ovce kojima prodaju maglu i preko kojih, glasovima i malverzacijama dolaze do ciljeva. Ovdje nam samo Bog može pomoći, jer kada se ove skupine zbroje previše ih je.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
1
2
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari