Dodaj komentar

Kako ste jadni vi što po partijskom zadatku komentirate a nemate pojma niočemu osim klimanja glavom (čega niste svjesni jer ste g.upi) najvećoj bagri koju je rodila majka Hercegovka jer uništiti sve da bi se par tajkunčića toga dočepalo i sa Petrom Jurčićem i sličnima zaigrali financijsku terevenku ostavljajući "spaljenu zemlju" za ove što apriori govore za druge jugonostalgičari što ne srušište do temelja Petrolove pumpe Platnaru Duhansku Famos Vinariju Soko Hotel i zemljište na kojem su bili ti objekti licitirati i sve što ima veze sa ex državom ali ne vi ćete tu imovinu UZETI za 3 % i onda zalaganjem dolaziti do miliona pa taj Eronet je osnovan u Ljubuškom i pokojni direktor Žulj je htio magazin od Duhanske ali Brkić šalje Marinka Bubala u općinu koji kaže da će on baš tu proizvoditi namještaj epilog Žulj u grob Marinko u Sloveniju ili Hrvatsku a HDZ stavi šapu na sve što im padne za oko zato šutite i da imate imalo pameti nikad se nigdje ne bi oglasili

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
7
3
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari