Dodaj komentar

Jednom davno reče je intelektualac "draga braćo i sestre Hrvati-ce, doći će vrijeme kad će na vlast doći naši ljudi i nakon nekog vremena će vam biti jasno kako vam je". Ja sam za da stranci dođu u ovu tzv državu i naprave reda, jer drugačije ni za 200 god neće biti bolje ni nama ni našoj djeci, unucima, šukunucima pa ni njihovoj djeci. Kako stvari stoje nekad nas je bilo na ovim prostorima cca 700 tisuća, nakon domovinskog cca 400 tisuća, a do 2020-te stručnjaci predviđaju da će nas biti manje od 80 tisuća. To znači da će nas u Ljubuškom biti puno pod zemljom i još više u stranim zemljama. Naši mladi kad odu više se nevraćaju, jer dobar dio ih se oženi i uda za strance-nje s vremenom im djeca neznanju ni riječi na hrvatskom. Ovih dana se maturanti raduju po ulicama i kafićima ali kad ih upitaš čemu tolika fešta. Odgovor slijedi pa hvala Bogu škola završila, a šta dalje. E, tek tada se u njihovim očima vidi tuga i bijes, jer su dovedeni pred zid kroz koji nema vrata i prozora, a ni skala da se preko istog pređe. Znam da će biti komentatora koji će reći da pričam [ * neprimjereno * ].os.ti, jer njima je dobro i zaposleni nezaposlene nerazumiju kako im je.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
7
6
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari