Dodaj komentar

Sve istina.To sve danas partijski uhljebi ne vide,njima je dobro a narod je uništen i duhovno i materijalno.Možemo mi lajati i na titu i na adz samo su činjenice da tito u odnosu na ove nije bio lo-pov.20 god.iza onoga rata izgrađene su i firme i željeznice i putevi i moglo je se doći do posla sa stručnom spremom.Sa osnovnom ti kažu uči ili ćeš mesti ulicu.Danas bi je većina mela da može doći na to radno mjesto i sa fakultetom.Ako nisu u partiji ne mogu ni to.U bolnicu si mogao doć di hoćeš i nikakav lijek nisi morao plaćati.Šta ovi sad napraviše 20 god iza rata?NIŠTA.opljačkaše i porušiše ono što je ostalo.I sada žive od titina željeza što bacaju na otpad.Isto sam bio bez veza bunkeraš cili rat.Nisam jugo nostalgičar niti član partije nikakve nikada ni ja niti itko moj iz kuće.
Tako je bilo pa mi sr-li po bivšem sistemu sistemu ali kudikamo je radniku čoviku bilo bolje

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
2
9
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari