Dodaj komentar

Meni je 50 godina intelektualac iz ex države(nikada nitko moj u SKJ) sudionik rata od prvog dana do Kupresa ništa ne primam niti sam tražio uvijek privatno i ja i supruga tako će i djeca ja pitam ove komentatore jesmo li se borili za ovakve promjene da sve državne firme budu upropaštene u korist pojedinaca koji su te iste zalagali kod banaka za basnoslovne kredite koje nisu nikad imali namjeru vraćat a radnici ma ko njih j.be ta to su susjedi kumovi rođaci jesmo li ušli u rat da jedni (pošteni) budu na terenu a drugi (njih šačica) po logistikama k.adu što se moglo uk.asti od Hrvatske preko HVO-a opet ti su ljudi(branitelji) nitko i ništa naši susjedi kumovi rođaci onaj tko nije sa svojim narodom nijednom otišao u ratnoj opremi u Čapljinu Čitluk Drenovac Mostar Vakuf taj se ne smije ni u čemu pitati ti isti su da Njemačka Alba reciklira smeće a naša Komunalna propadaju da se sijeku stotine tisuća loza nekažnjeno ti isti su u srcu komunisti ustvari članovi HDZ-a danas

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
4
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari