Dodaj komentar

Nema govora, autor je novinar i pol.. Vidi se da je živio u nekim vremenima kad ljudima mozak nije svakodnavno trebao. Sad je vrijeme generacije koja mora plaćati dugove starijih generacija (onih koji su radili na izmišljenim radnim mjestima, proizvodili avione koje nitko nije kupovao, tekstil koji niko nije kupovao ). Te starije generacije i ove mlađe generacije bi se moglo usporediti s hotelom koji je bio u vlasništvu autora teksta. Nekad lijep i moderan a danas bez ikakve instalacije u njemu.. Što će reći, došao svatko po svoje.. Sad kad dolaze strane banke i strani ulagači ovde po svoje ( pokupe kamate, dividendu i ćao) onda nam ostane samo poput autora koji ima iskustvo u tome, pljuvati po svakom za svoj neuspjeh..

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
1
5
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari