Dodaj komentar

Dok nisam pročitao tvoj komentar bio sam HDZ-ovac, ali protiv vecine postojecih članova. Ako si ti član, ja više neću da znam za tu stranku. Ti si [ * neprimjereno * ]čina kojoj je... mater i kojoj bi najrađe čupao nokte konjskim kliještima. Svi vi što mislite da ste bogom dani, doće vaše vrijeme potonuća . Jedino što mislim da će te mjenjati i priču i osjećaje onako kako voda teče.
Stvarno se i bojim reći do kraja što bih htio, a nije nimalo fino i znam da bi odgovarao za to, al za ove [ * neprimjereno * ]rije nitko vam neće dati nalog. Nego ima danas tableta, mobitela i javnih interneta za potakniti [ * neprimjereno * ]riju,ako je do toga, a bogami biti će uskoro.
Gaze zeleni sa sjevera, naši iznutra. Vrlo brzo će biti gladnih, a tad ..... (ja znam šta bi da se meni desi). Ima li netko da kaze dođite u općinu. imamo ideju da zaposlimo 5 ljudi danas, 10 sutra, pa makar privremeno.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
8
9
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari