Dodaj komentar

Ljudi moji šta lajete.na načelnika i vlast, pa samo oni se bore za našu dobrobit. Hdz je najveća organizacija on nije stranka stranku osnivaju samo oni koje ludilo obuzme i okrenu se protiva ruke koja i rani. Ja sam bija strpljiv i radije teško i u privaznika jedno vrime ali san doprinosija stranci i bija hrvat i čeka prilik, i sadan imam funkciju važnu, i upravljan ali sve zato što san sluša a ne ko magare diga glavu i blebeta gluposti, jer šta će ti vi bolie, nemate vi pojma, šta sve jedna organizacija poput hdz mora uradit da bi vi bili svoji na svome. Hdz je stožerna stranka i oko nje se već druge okupljaju, a vas šta lajete nije teško otkrit mj imamo i stručnjake za kompjutere, pa ćete vidit onda di ste prispili vi koji gadite pošten svit. Mislite da ste nešto bolji od nas kažete kakl ne znamo ko nam glavu nosi ali znam ja sve

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
1
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari