Dodaj komentar

Gos Žarko u pravu ste sto posto. Znajući vrlo dobro ovaj narod tvrdim vam da će na slijedećim izborima HDZ dobiti još više glasova. Tko god prati ovo stanje u zadnje vrijeme vidi da je stanje u gradu nikakav o mladost a i starost se iseli ali koliko ja znam malo je HDZ -ovaca napustilo Ljubuški ponovno oporba napušta ove krajeve kao i davne 1960 godina komunisti ostaju sirotinja marš u Njemačku..Izgleda da je ovaj narod slijep kod svoji očiju imali smo mi puno neki stvari koji nisu baš lijepe bile za Ljubuški i građani su bili upozorava ni preko medija pa i portala a najviše preko ovog portala i što samo dobili na zadnjim izborim povećao se broj glasova HDZ-u.. Ja sam iskreno razočaran u ovaj narod koji je slijep kod svoji očiju. I zato velim svakomu neka HDZ dobiva svaka mu čast kad može ovaj narod varati i zapošljavati gdje hoće a oni opet glasuju za dva metra asfalta.. U zadnje vrijeme vidimo kakao se zapošljava i u općinu i u javna poduzeća pa imamo i primjer Socijalnog gdje radnica Matić iz Vitine odlazi u mirovinu ali umjesto nje dolazi njena nevjesta sinova žena i to bez ikakvog natječaja, inače obitelj Matić samo nema psa na državnom poslu a sva tri sina su zaposlena kao i supruge. Inače dotična potječe iz obitelji bivšeg Milicionara iz Vitine i u onom sistemu je imala privilegije pa i u ovom i to narod ne vidi i dalje šuti. Pa se pitam što nam se mora desiti da progledamo.. Nije Nevenko ništa kriv kriv je narod sto posto zato Nevenko svaka ti čast kad znaš i umiješ ove ovce vodit kako si ti naumio i kakao tebi paše skidam ti kapu do poda!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
2
7
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari