Dodaj komentar

pokojneg profesora ne možeš spominjat i dovodit u vezu s tonijem.poikojni profesor je bio ponajprije ugledan čovjek,pametan čovjek i veliki hrvat.iza pokojnog profesora su postojali rezultati,a to su generacije učenika koji ga se s pijetetom sjećaju.čak i oni koje je obarao razrede o njemu neće reć ružnu riječ.koji su tonijevi rezultati iako je kako kažeš bio dobar učenik.možda toni zna znanje al ljubuškom nešto ne ide.gdje je kvaka.siguran sam da je pokojni profa danas živ da bi toniju dao debelu jedinicu.i dovoditi njegov lik u vezu s današnjim političarima je uvreda za svaku osudu.neka mu je vječna slava i pokoj duši.i hvala mu za svaki sekund proveden u razredu s njim.to nije bilo uzalud provedeno vrijeme.iako invalid zračio je nekim duhom,željom za novim,većim, boljim.vrijeme koje provedoh s ovom "elitom" od političara među koje spada i toni me tjera na harakiri.tolika je razlika između učitelja i učenika.bio bi milan presretan da ga je učenik nadvisio,al nažalost nije.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
7
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari