Dodaj komentar

radojka nižića,caje nižića,svih zapovjednika hvo a i načelnika policije,svih onih koji su od 95 obnašali političke dužnosti u gradu.navedite mi i jedan slučaj poštenog političara u ljubuškom od svakog sela do grada pa onda županije,i ja ću se zbog jednog poštenog zapalit pred općinom u ljubuškom.politika je borba za opće donro,za dobro zajednice..pa javna je tajna da za vladajuće političare u cijeloj ovoj nakaradi od države ne glasuju ljudi po savjesti već po interesu.u hercegovini je još gore.za vladajuće ne glasuju ni bližnji jer znaju da su nesposobni.u čemu se mogu dokazat naši političari.u neradu.nekad se je u mom selu govorilo ko je nesposoban za bilo što išao je u vojsku ili miliciju.danas ide u politiku.ima li u zadnjih 20 godina i jedan političar koji je podnio ostavku u žzhercegovačkoj iz moralnog razloga jer nije mogao ili nije znao ili dorastao izazovu koji mu se nudi.nema.ima li ijedan političar u ovoj lludoj državi da je sankcioniran kazneno za svoju nesposobnost ili ne htijenje.nema.pa ova država je propala prije pokušaja da napravi država i što prije se ovakva ugasi bolje je za svakog.imate čovjeka koji je rođen 95 danas ima 20 godina,nije bio u ratu,koja je perspektiva tom mladom biću.pa otić negdje gdje će živjet kao čovjek,a ne da na svakom koraku broje krvna zrnca,da radi cijeli život da nema dostojne mirovine kao njegovi roditelji,dok političke elite žive ko pijani milijarederi.u ovoj državi je svjetlo davno ugašeno.žao mi je samo što imam obavezu prema onima koji su me odgojili,pa ih ne mogu ostavite same u starosti,al bih istog trena otišao,i nikad se ne bih vratio zbog svoje djece.ovdje se samo vrag priziva.da ostanem zbog ponosa.kojeg.čime da se ponosim.[ * neprimjereno * ]sscima,uvllači[ * neprimjereno * ]ma.poltrronima.borcima za osobni interes.što prije ova država propadne prije će nekim novim klincima bit bolje,ako nauče lekciju iz povijsti,ako ne onda je i bolje da ih nema ovdje.zdravi i veseli bili.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
2
9
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari