Dodaj komentar

Ovi iz kradezea su uništili i operušali sve. To su većinom hdz komunjare skojevci i skojevčad. Hoćemo li doći dotle da npr; doktoru mogu samo oni iz hdz-a, na posao mogu samo iz hdz-a, na sudu imaju privilegije ako je iz hdz-a, na policiji imaju privilegije ako je iz hdz-a, školu mogu završiti ako je iz hdz-a, mirovinu (često lažnu) primaju samo oni koji su iz hdz-a...? Svi oni koji rade u zdravstvu, školstvu, policiji i sudstvu a bave se politikom ili su u nekoj partiji, trebaju dobiti odkaz, na ta mjesta dovesti one koji će raditi za sve nas isto, bez ikakvih veza i vezica. Države treba da se pobrine za to.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
7
1
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari