Dodaj komentar

Svidio mi se komentar na temu "obrazovanje" dr. Bože Skoke maturantima gimnazije i vrijedi ga još jednom pročitati.
Kako ovo lijepo zvuči "Jedino obrazovanje može spasiti mlade ljude", to je istina s kojom se slaže 99% roditelja koji odgajaju svoju djecu u duhu vjere, morala i etike. Moralan i obrazovan čovjek je i plemenit čovjek, to je Božji dar za svaku sredinu u kojoj živi i radi. Najveći grijeh koje se može dogoditi jednoj sredini, jednom narodu, društvu uopće jest kada se sustav vrijednosti devastira, kada obrazovani i moralni ljudi raznim spletkama, lažima i insinuacijama budu gurnuti na marginu društvene zbilje, dok neuki, nemoralni i polupismeni odlučuju o njihovim sudbinama. U duhu ovih promišljanja osvrnimo se na "ove" u našem gradu, koji odlučuju o sudbinama nas i naše djece. Bilo bi lijepo kada bi se netko potrudio i javnost upoznao, tko su ti ljudi, kakve su stručne spreme, gdje su kako su i kojoj godini života završili studije i čime su se do sada istakli kako bi mogli voditi nas i našu djecu u sretniju budućnost. To se prvenstveno odnosi na "moralne" vertikale Ljubuškog: Nevenka Barbarića, Antu Mišetića Sovu, Ivića Brkića, Tonija Kraljevića, Radu Luburića, Zdravka Borasa, Tihomira Kvesića, Ivana Bebeka, Nikolu Vučića, Vedrana Markotića i Viktora Grbavca, kako bi ostali uzori našoj djeci pri izboru studija ??????????

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
8
1
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari