Dodaj komentar

Ljubušak Nikica Sabljić izložbom slika zadivio mnogobrojne Čapljince

ljubuski.info

U galeriji "Tau" u sklopu Akademije Čapljina upriličena je uspješna izložba slika Nikice Sabljića iz Ljubuškog. Radi se o trinaestoj samostalnoj izložbi ovog umjetnika, za kojeg vrijedi istaknuti kako je nedavno imao izložbu u Njemačkoj.

"Prije svega hvala domaćinima koji su mi omogućili da ovdje u Čapljini priredim samostalnu izložbu, a koji su se potrudili da to bude događaj koji će meni, kao i svim umjetnicima, dati inspiraciju za daljnji rad. Veliko hvala fra Mili Vlašiću, kao i Josipu Periću, koji su uložili najviše truda u postavljanje ove izložbe i sveukupnu organizaciju. Gledajući naše prirodne ljepote, a posebno ovdje u Čapljini, svakom čovjeku treba jako malo da postane umjetnik, a upravo ti motivi su moja inspiracija, što se može vidjeti na izloženim slikama. Zbog toga jedno veliko hvala mom prijatelju Franji Primorcu, uz kojega sam proširio svoje slikarske vidike", rekao je Nikica Sabljić prije otvaranja izložbe.

U glazbenom dijelu programa nastupila je ženska klapa Travertin iz Trebižata, a fra Mile Vlašić zahvalio se svima koji su odvojili svoje vrijeme i posjetili izložbu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
5
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari