Dodaj komentar

Nisu draganovci dobri.Ali niste ni vi koji čekate da dogori njihova svića.I kažeš da ćete tada vi sami uzeti konstitutivnost i jednakopravnost u stvarnom obimu.Molim te reci mi dokada mislite da će im svića gorit?I kojom tehnikom ćete vi uzeti vlast kad im svića izgori?
Rješenje našeg problema je u prirodnom (društvenom) principu da ne mogu biti dvi države jedne nacije.Ni ruske,ni albanske,ni hrvatske,ni srpske.Zato se Njemačka ujedinjavala.To triba odraditi.Kad se odradi biće.Od predsjednice ne očekujem čuda ali hvala BOGU da je različita od dvojice prethodnika vele[ * neprimjereno * ]ka.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
4
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari