Dodaj komentar

Pljačkašima u bijegu ispadali pištolji, novac, potkape…

ljubuski.info

Pljačkaši koji su preksinoć odlučili opljačkati trgovinu "Namex" u Ulici kardinala Stepinca u Međugorju zapali su u velike probleme jer su im pri bijegu od policajaca ispadali novac, pištolji i potkape…

Kako nam je potvrđeno i od pojedinih građana, ali i u Tužiteljstvu HNŽ-a, pljačkaši su zaista zapali u probleme nakon razbojstva.
"Oni su upali u radnju dok je tu bilo dosta kupaca", rekla nam je jedna građanka. Od jednog smo muškarca, pak, čuli da je jedna od radnica uspjela pozvati policiju dok su pljačkaši još bili u radnji.
"Kada su oni upali unutra, jedna je radnica bila za blagajnom, a nisu uopće opazili da se druga radnica nalazi u skladištu. Dok su oni bili usmjereni na blagajnu, ova druga radnica je iz skladišta zvala policiju, pa su se i policajci brzo tu zatekli. Razbojnici su stoga u bijegu trčali niz jednu od tih ulica, a pred kućom mog rođaka jednom od njih je ispao pištolj i nešto novca. Policajci su to našli, a kasnije su prebirali po kućama da vide jesu li se razbojnici možda uvukli u neku od tih kuća jer je već pala noć", doznali smo od jednog muškarca.

U Tužiteljstvu HNŽ-a nam je i službeno potvrđeno da su razbojnici u bijegu izgubili dio novca, ali i potkape.
"Bili su naoružani pištoljima i fantomkama. Mogu samo reći da policija vjeruje da to nisu pljačkaši s područja Čitluka jer su bježali nekim putovima i u smjeru kojim Čitlučani ne bi bježali, čak su nešto novca pogubili u putu, policija je uspjela naći dio novca, nađene su i potkape, to su zadnje informacije koje mi imamo, moguće da ih je policija i uhitila u međuvremenu, ali Tužiteljstvo još nema takvih informacija", rečeno nam je jučer u Tužiteljstvu HNŽ-a, nakon što smo pitali za ovu pljačku, ali i za komentar o pričama koje su jučer kružile po Međugorju da je jedan od pljačkaša u međuvremenu uhićen.

I u Operativnom centru MUP-a su opovrgnuli priče da je netko uhićen.
"Nema zasad uhićenih, takvih informacija nemam", rekao nam je jučer popodne dežurni operativni. Moglo se čuti i kako je preksinoć iz "Namexa" oteta veća količina novca, no niti to jučer iz policije i Tužiteljstva nisu potvrdili već su govorili da samo mogu reći da se radi o neutvrđenoj svoti.

I. Herceg [ Dnevni list ]
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
7
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari