Dodaj komentar

Zaštitari i zaposlenici Zegrebačke banke oslobođeni krivnje za pljačku stoljeća

ljubuski.info

Županijski sud u Širokom Brijegu jučer je oslobodio krivnje Tomislava Matijevića, Fabijana Bakovića, Miljenka Brekala i Matu Karamatića, kojima se temeljem optužnice Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg, na teret stavljalo počinjenje kaznenog djela pomaganje u kaznenom djelu Razbojstva, potvrdila je za Republiku odvjetnica Nada Dalipagić.

Naime, radilo se o događaju od 15. listopada 2010. godine kada je izvršena plačka novca čiji je transport vršen za potrebe Zagrebačke Banke d.d. Zagreb u iznosu od 3.628.160 eura, a koja pljačka je izvršena na regionalnoj cesti Grude-Privalj u mjestu Dužice.

Niti skoro pet godina od pljačke nazvane 'pljačkom stoljeća' nisu pronađeni počinitelji.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
7
4
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari