Dodaj komentar

Puno se toga zaboravilo, namjerno ili ne ali evo vam prave istine koju niste znali: Samo nekoliko dana prije pogibije pokojnog Ćutuka, na istim položajima pogibaju (Crni Vrhovi) Pap i Tadija, sramota nitko njih nije spomenuo. Oni dečki koji su otišli na sahranu pokojnem Papu ispričali su tužnu priču. Tih je dana bila kiša,gospoda iz stožera nije željela kisnuti i kopati grob na Kosovoj Gorici pokojnom Papu Đuri. Doveli su iz zatvora nekoliko zarobljenika, zarobljenici su mu iskopali grob, - (eto kako se poštivali branitelji). Kiša je padala i na dan sahrane,grob je bio do pola napunjen vodom. Ona gospoda iz stožera koji se vole slikati dok spuštaju branitelja u grob,dobro znaju da su sanduk spustili u vodu. Sve bi im oprostili da su bar taj dan ispumpali vodu iz groba. Poslije sahrene mi smo se vratili na položaje, u putu smo saznali da je poginuo pokojni Ćutuk. Vratilo se samo nas 13.....(neka se ne zaboravi)

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
4
5
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari