Dodaj komentar

Vlada ZHŽ 25. studeni proglasila neradnim danom zbog blagdana sv. Kate

ljubuski.info

U Zapadnohercegovačkoj županiji 25. studenog bit će neradni dan, ali ne povodom Dana državnosti BiH već zbog katoličkog blagdana.

U ponedjeljak su iz Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH potvrdili informaciju da je Vlada ŽZH donijela odluku da je 25. studeni neradni dan i u ovoj županiji zbog blagdana svete Kate.

Inače, federalno Ministarstvo rada i socijalne politike obavijestilo je javnost da je Zakonom o proglašenju 25. studenog Danom državnosti Bosne i Hercegovine ('Službeni list RBiH', broj 9/95), utvrđeno da je taj dan neradni.

U utorak 25. studenog ne bi trebali raditi poslodavci, ustanove, tijela uprave, kao i druge pravne osobe. S obzirom da je Županija Zapadnohercegovačka u nekoliko navrata znala biti izuzetak po ovom pitanju odlučili smo kontaktirati nadležno ministarstvo te nam je potvrđeno da će se ova županija pridružiti drugima u "neradu", ali iz drugih razloga.

Ova vijest će najviše razveseliti učenike s područja ove županije, jer osim državnih institucija i ustanova, neće biti nastave u svim osnovnim i srednjim školama.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
7
5
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari