Dodaj komentar

HSP BiH podržao Dragana Čovića

ljubuski.info

Jučer je u Mostaru održana sjednica Predsjedništva Hrvatska stranka prava BiH.

Glavnom temom sjednice bila su događanja u svezi predizborne kampanje. Zaključeno je kako HSP BiH poglavito u županijama s hrvatskom većinom na pravi način prezentira svoj predizborni program što potvrđuje velika zainteresiranost i učinkovitost kod birača, stoji u priopćenju za javnost ove stranke.

Na sjednici je otvoreno i pitanje potpore kandidatu za Hrvatskoga člana Predsjedništva BiH budući HSP BiH na toj poziciji nema svoga kandidata.

Nakon kraće rasprave jednoglasno je donesena odluka da se pozovu članovi i pristaše HSP BiH glasovati za kandidata Hrvatskoga narodnoga sabora BiH.

"Smatramo kako u ovome političkome trenutku, poglavito što u sljedećem mandatnom razdoblju dolazi na red ustavno preuređenje BiH, moramo osnažiti hrvatsko zajedništvo kroz istinski Hrvatski narodni sabor BiH za koji se uvijek zalagao HSP BiH. To je jedini jamac da sve hrvatske političke opcije, zajedno s pravaškom, dođu do rješenja hrvatskoga nacionalnoga pitanja na način da se ostvari sloboda hrvatskoga naroda", priopćeno je iz Ureda za informiranje HSP BiH.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
2
8
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari