Dodaj komentar

dragan je moj partijski kolega i pravi drug sjećamse 91 godine držoje čovik govor u sokolu u mostaru bilo nas je par stotina radnika popejose na stol čova to nećemo nikad zaboravit doslovice govor počimlje ovako drugovi i drugarice nekoje noćas izvršijo diverziju na migovima usulase neka smijesa u rezervar pa naši piloti nisu mogli politjeti da izvrše zadaće napada na vukovar mamu vam ebem ustašku platićetemi to debelo trebamo čuvati našu jugoslaviju od ustaški terorista jna je naša mati nitko ama baš nitko neće razrušit našu sfrj po cijenu naši života govor završava za tita i partiju i za jugoslaviju do smrti kada malo bolje promislim i nije izda jugoslaviju osata je vijeran udbi iz beograda pošto slijepo sluša njihove upute i komandovanja svaka čast dragane vijerni

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
9
2
8

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari