Dodaj komentar

Tromeđa: Bez znakova vozači ne znaju kuda 'okrenuti'

ljubuski.info

Izgradnja kružnog toka na Tromeđi započeta 20. veljače ove godine nakon brojnih prolongiranja konačno je završena. Ipak, problemi po vozače, posebice one koji dolaze iz inozemstva, s ovim kružnim tokom i dalje ne prestaju. Naime, turiste ali i poneke domaće vozače uvelike zbunjuje vožnja kružnim tokom na kojem nema nikakvih znakova niti smjernica, pa su tako nerijetke situacije da vozači ne znaju kuda uopće okrenuti. Osim što nema adekvatnih smjernica, signalizacije i prometnih znakova na cesti ne postoji niti znak da se sada tu nalazi kružni tok.

Uskoro riješen problem

Ovim povodom kontaktirali smo Stjepana Krasića, ministra prometa i veza Hercegovačko-neretvanske županije kako bismo saznali kada će se postaviti potrebna signalizacija i znakovi. Ministar ističe da će sve ovo biti riješeno u sljedećih nekoliko dana.

"Čim se završe još neki sitni preostali građevinski radovi onda na red dolazi signalizacija. To su velike table sa smjerokazima koje se postavljaju u otocima, koji se grade pa nije bilo moguće postaviti neku privremenu signalizaciju. Istina, ljudi koji ne poznaju taj prostor često zalutaju, ali evo to će se u vrlo kratkom roku riješiti. Ima još mali dio završnih radova za odraditi, kao što su radovi na otocima i neke sitnice, svi ti radovi obuhvaćeni su projektom. Na ovome se užurbano radi i sve će biti gotovo vrlo brzo", kazao je ministar Krasić čije je ministarstvo i investitor u ovaj projekt vrijedan
550 tisuća maraka. Imovinsko-pravne poslove odradila je općina Čitluk, dok je radove izvodila KTM Brina d.o.o. Posušje, a nadzor vršila Integra d.o.o. Mostar.

Prolongiranje radova

Spomenuti kružni tok je trebao biti završen još početkom lipnja, ali su kiše i imovinsko-pravni poslovi malo usporili radove. Također, tijekom radova su sve podzemne instalacije izmještene i rađene nanovo. Pri izgradnji kružnog toka izgrađen je kompletno novi sustav odvodnje oborinskih voda s pročistačem.

Antonija Bradvica [ Dnevni list ]
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
9
6
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari