Dodaj komentar

Milenko Madunović preko pozicije šefa uniformirane policije do v.d. komesara?

tiskovna

Nakon što smo nedavno objavili informaciju da bi Milenko Madunović iz Ljubuškog, dosadašnji šef krim službe u županijskom MUP-u, trebao preuzeti dužnost v.d. komesara MUP-a ZHŽ-a ove informacije su se pokazale točnima, jer prema najnovijim saznanjima našeg portala Madunović čeka sjednicu Vlade ZHŽ-a na kojoj bi trebao biti imenovan na tu dužnost.

U međuvremenu je isti imenovan i na mjesto šefa uniformirane policije, drugu po važnosti funkciji u hijerarhiji županijskog MUP-a, a imenovan je umjesto Širokobriježanina Ilije Lasića što se u ovdašnjim političkim krugovima tretira kao još jedna pobjeda HDZ-ovaca iz Ljubuškog u njihovim stalnim "dvobojima" s HDZ-ovcima Širokog Brijega.

Madunović ima samo čin višeg inspektora što je dvije stepenice ispod Lasićevog čina glavnog inspektora, no usprkos tome politika je Lasića na neki način eliminirala i na njegovo mjesto dovela Madunovića, a uskoro će dovesti i na poziciju v.d. komesara MUP-a ZHŽ-a.

Inače, na mjesto novog šefa krim policije umjesto Madunovića imenovan je Jozo Marić iz Ljubuškog, koji je pak osoba s odgovarajućom diplomom.

U kuloarima se sve glasnije govori kako je Madunović u posljednje vrijeme zataškavao istražne radnje u pojedinim slučajevima koji su se ticali ministra Borasa, te bi stoga trebao sada biti nagrađen preuzimanjem jedne ovako značajne dužnosti!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
4
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari