Dodaj komentar

U ponedjeljak 42. redovita sjednica županijske Skupštine

s leđa

Temeljem članka 50. Poslovnika Skupštine Zapadnohercegovačke županije predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije Ante Mišetić je sazvao 42. redovnu sjednicu Skupštine, koja će se održati u ponedjeljak 28. travnja 2014. godine, s početkom u 10 sati u dvorani za sastanke Skupštine Zapadnohercegovačke županije (zgrada Zapadnohercegovačke županije - prizemlje).

Za sjednicu je predložen sljedeći dnevni red:

  1. Nacrt Zakona o radu,
  2. Izvješće o ostvarivanju usvojenog Programa rada Skupštine Županije Zapadnohercegovačke za 2013. godinu,
  3. Izvješće o radu Županijskog pravobraniteljstva Županije Zapadnohercegovačke za 2013. godinu,
  4. Izvješće o radu Javno žalbenog ureda za 2013. godinu,
  5. Izvješće o radu Nezavisnog odbora za izbor i revizije za 2013. godinu,
  6. Izvješće o provedenoj Javnoj raspravi o Nacrtu Zakona o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća, i
  7. Zastupnička pitanja, primjedbe i prijedlozi, odgovor na zastupnička pitanja.
Skupština ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
9
5
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari