Dodaj komentar

HDZ 1990 na izbore izlazi samostalno - Čović jako nezadovoljan

Na putu prema dolje

Martin Raguž nije prihvatio na današnjem sastanku zajednički izlazak stranaka HNS-a na predstojećim općim izborima.

Raguž se na ovaj potez odlučio nakon što na Dnevni red današnje sjednice nije stavljena točka o reformi i funkcioniranju Hrvatskog narodnog sabora.

''Mandat za poziciju HDZ 1990 daje Središnji odbor stranke, i ja bez Središnjeg odbora ne mogu dati konačan stav'', rekao je Martin Raguž poslije sjednice. Zapravo ovakva izjava Raguža je konačne "ne" inicijativi Dragana Čovića i Bože Ljubića.

Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH, istaknuo je kako HNS ima kapacitet za normalan rad, ali njegova izjava na televiziji je bila pomalo cinična i obezvrjeđujuća, što je zaključak da je ljut i jako nezadovoljan.

''Najvažnije je da institucija Hrvatskog narodnog sabora može normalno funkcionirati. Moj jedini odgovor je da je kampanja započela, i svatko traži sebe i prepoznaje svoje interese, no naš jedini put je zajednički put preko Hrvatskog narodnog sabora, preko kojeg možemo spriječiti sitne trgovce i one koji žele s nečim trgovati'', poručio je lider HDZ BiH okupljenim novinarima po završetku sjednice.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
7
8
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari