Dodaj komentar

Ivica Milićević, novi predsjednik podružnice HSP BiH Ljubuški: "Procesurati sve koji su Ljubuški doveli u ovakvo stanje!"

ljubuski.info

U Gradskoj vijećnici u Ljubuškom jučer je održan Zbor podružnice HSP BiH Ljubuški na kojemu se odlučivalo o novom rukovodstvu koje će, u sljedeće četiri godine, voditi stranku u Ljubuškom.

Za novog predsjednika podružnice izabran je Ivica Milićević, dugogodišnji dužnosnik stranke i vijećnik u trenutnom sazivu OV Ljubuški. Dopredsjednici su Stanko Čolak i Pero Herceg, za tajnika je izabran Ivica Šarac a nadzorni odbor čine Zrinko Čuvalo, Pero Herceg i Branko Dropuljić. U izvršni odbor su izabrani Zdravko Nižić (Crveni Grm), Luka Mušan (Grab/Orahovlje), Viktor Dževlan (Mostarska Vrata), Jakov Begić (Prolog), Krešo Boras (Proboj), Mijo Herceg (Vitina), Dragan Medić (Radišići Donji) i Ante Šunjić (Radišići Gornji).

Zboru su, pored 70-ak izaslanika Zbora i članova, nazočili i brojni stranački dužnosnici i najviši predstavnici stranke: Viktor Kvesić, član GS HSP BiH i predsjednik podružnice HSP BiH Široki Brijeg, Ante Zorić, predsjednik podružnice HSP BiH Grude, Blago Petric, povjerenik podružnice HSP BiH Posušje, Marinko Šunjić, predsjednik Udruge dragovoljaca HOS-a HNŽ, Branko Ćorluka, predsjednik Suda časti HSP BiH i zastupnik u Skupštini ŽZH, Žarko Pavlović, predsjednik Glavnog stana HSP BiH, Petar Milić, glavni tajnik HSP BiH, Albert Šunjić, dopredsjednik HSP BiH i dr. Zvonko Jurišić, predsjednik HSP BiH.

Obrativši se zboru, novi predsjednik podružnice Ivica Milićević se osvrnuo na tragično stanje općine Ljubuški, propast javnih poduzeća i usluga, katastrofalnu infrastrukturu, prekomjernu zaposlenost u općini i drugim institucijama koja je samo u službi stranačkog zbrinjavanja dok raste broj socijalnih ugroženih građana.
"HSP će, svojim budućim radom", kazao je Miličević, "nastojati vratiti službe i politiku narodu i biti istinski servis stanovnika Ljubuškog koji žive sve gore. Posebno će se zalagati za istragu i procesurianje svih onih koji su općinu, javna poduzeća i sveukupni puk Ljubuškog doveli u ovakvo stanje".

Po završetku službenog dijela zbora, članovi HSP BiH su nastavili druženje na prigodnom domjenku.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
2
6
6

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari