Dodaj komentar

Ponovno gori Duhanska

požar

Večeras je, nešto iza 21 sat, naglo buknuo požar unutar objekta Duhanske stanice u Ljubuškom. Nedugo nakon izbijanja požara su na požarište stigli djelatnici MUP-a, koji su osiguravali požarište, te Vatrogasna postrojba Ljubuški.

Požar je buknuo iznenada, velikom jačinom, cijelom dužinom objekta tako da promatrači odbacuju mogućnost nezgode ili samozapaljenja. U prvih 20-ak minuta požara su se mogle čuti glasne eksplozije a cigle s objekta su letjele i do 50-ak metara u daljinu.

Vatrogasci nastoje držati požar pod kontrolom kako se ne bi proširio na okolne objekte.

požar
požar
požar
požar
požar
požar
požar
požar
požar
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
7
9
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari