Dodaj komentar

Ponovno opljačkan vlasnik zlatarnice

zlatarna

Jučer u 18:25 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu o razbojništvu, počinjenom na štetu 46-godišnjeg vlasnika zlatarne "Perla", koja se nalazi u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Ljubuškom.

Prema navodima iz prijave, u trenutku kada je vlasnik zaključavao zlatarnu s leđa mu je prišla maskirana osoba, udarila ga te mu, nakon kraćeg naguravanja, iz ruke otrgnula ručnu torbu u kojoj su se nalazili određena svota novca i osobne isprave.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta i pristupili potrazi za počiniteljem, a na licu mjesta izvršen je očevid.

Policijski službenici poduzimaju brojne mjere i radnje u cilju identificiranja i pronalaska počinitelja opisanog kaznenog djela.

MUP ŽZH
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
8
3
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari