Dodaj komentar

Obilježena 20. godišnjica pogibije ljubuških branitelja na Pidrišu

Povodom obilježavanja 20. godišnjice pogibije ljubuških pripadnika HVO-a u Uskoplju, u nedjelju, 4. koloboza je upriličeno polaganje vijenaca, blagoslov groblja i spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima na uskopaljskoj bojišnici na Pidrišu.

Sveta misa za poginule pripadnike HVO-a služena je u Župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Uskoplju, a nakon toga su položeni vijenci na Središnje spomen obilježje poginulim braniteljima na uskopaljskoj bojišnici.

Prigodnom spomenu na poginule ljubuške branitelje u Uskoplju uz članove obitelji, rodbinu, suborce, prijatelje, predstavnike Udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja općine Ljubuški, predstavnike općinske i županijske vlasti nazočio je i veliki broj ljubušaka. Prigodnim govorom nazočnima se obratio jedan od zapovjednika na Uskopaljskoj bojišnici Iko Čolak. U svom govoru Čolak se dotaknuo sjećanja na te teške ratne dane, te izrazio zahvalnost na hrabrosti svim braniteljima, a poginulih branitelja prisjetio se s posebnim poštovanjem, tugom, ponosom i zahvalnošću.

Iz Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Ljubuški zahvaljuju se svima koji su jučer bili u Uskpolju i na taj način odali počast onima koji su položili svoj život kako bi mi danas slobodno živjeli.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
2
8
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari