Iz ove generacije stasati će uspješni ljudi

ljubuski.info

Maturalna zabava 48. generacije maturanata ljubuške Gimnazije održana je u svadbenom salonu "Ohio" u Ljubuškom.

Večer mladosti, ljepote, glazbe i prijateljstva zasigurno će biti poseban dio života kojeg će se ova generacija rado sjećati. Ova generacija maturanata broji 88 učenika u četiri razreda i jedna je od najuspješnijih generacija ikad. Naime, njih čak 25 je oslobođeno polaganja školske mature što znači da su kroz sva četiri razreda Gimnazije prolazili odličnim uspjehom.

Na sve njih ponosan je i ravnatelj Gimnazije Goran Skoko koji je rekao kako svi maturanti imaju želju nastaviti daljnje školovanje.
"Ovo je jako dobra generacija, puna potencijala. Svi oni pokušat će se upisati na neki od fakulteta, što u BiH, što u Hrvatskoj. Primjerice, čak 40 ih se prijavilo za polaganje državne mature u Hrvatskoj. Ono što je važno spomenuti jest da su za njih tijekom školske godine organizirane posebne pripreme iz matematike, hrvatskog jezika i kemije, a profesori su im besplatno držali sate, što je za svaku pohvalu", istaknuo je Skoko ne sumnjajući kako će iz ove generacije stasati uspješni ljudi.

Skoko je na kraju napomenuo kako će škola organizirati prijevoz u Split za maturante koji će polagati državnu maturu.

Kažimo i kako je učenica generacije Glorija Granić koja je od ravnatelja dobila pohvalnicu za izvanredan uspjeh u učenju i vladanju tijekom školovanja.

Mirela Tučić [ Dnevni list ]

Glas naroda

Evo naše divne i prekrasne mladeži. Puni su znanja, elana, planova i želja. Na žalost njih 90% će napustiti Hercegovinu, tražiti bolji život negdje drugdje i biti zauvijek izgubljeni za ovaj kraj. Tko je kriv za takvo stanje? Zna se. Tu jedino tatina djeca imaju svijetlu budućnost.

A ko što vidimo u socijalnom centru radna mjesta postaju obiteljsko nasljeđe pa se prenose sa generacije na generaciju ko u privatnoj firmi. stvarno svaka čast, pitanje je ko će ovde ostati osim ovi što im u svakom sistemu medi

nije samo u socijalnomveć i u električnom,crotehni.hitnoj itg,itd.

pa naravno danas su ljudi slobodni i idu gdje žele, šta bi trebali ovdje slušat kukanje neradnika kao ti koji krive ovog onog, to je taj mentalni sklop

Za ovoga :za iznad...Nitko odavde nije otišao što mu je bilo dobro.Ne radi se ovdje o kukanju već o iznošenju činjenica i stvarnoga stanja u kojem se nalazimo u koje su nas doveli ti i takvi u kojem do posla mogu doći samo partijski drugovi koji sve uništiše,protraše i pokraše,uz izliku da tko nema posla ispada neradnik kao i tko istinu govori ispada nekakav [ * neprimjereno * ]k.Žalosno je što se krijete iza kršćanstva i velikog hrvatstva a više ste zla nanijeli hrvatskom narodu i od Turaka i od Tita i od Srba i sviju do sada.Ne misli da je svatko zatucan tko ne misli kao vi partijski drugovi jer pošteni narod živi kao i što je uvIjek živio od rada svojih ruku ne od partije i veranja u g.....

ko šta kakva partija bolan već si ti jedan dosadni kuknjavi neradnik linčina vjerovatno kladioničar

Kod nas ne vrijedi ona stara "na mladima svijet ostaje". Trebate shvatiti već jednom da bogat siromašna i sit gladna nerazumi. Najgora je izjava kad kažu bit će bolje, e to vam je najveća laž. Bolje može bit samo onima čiji roditelji imaju firme ili su na državnim jaslama ili možda imaju svećenika u obitelji. Većini nikad bolje neće biti, jer su osuđeni na robovanje od strane svega i svačega.

Posebno od ove sto je pokazala noge ,ona ce sigurno uspjet u zivotu.

Dobre noge, ima šta i pokazat.

Pa koji su to, napišite ih imenom i prezimenom da ih i mi znamo, da se tako zapošljavaju tj da su za njih radna mjesta kao obiteljsko naslijeđe.
Ako je tako onda je gore nego u vrijeme komunizma.

Ljubuški znaj škola je završila mi odosmo trbuhom za kruhom i više se u tebe vratiti nećemo. Mladi se i s biroa odjavljuju i pakiraju kofere za odlazak. Bolje je kod stranca biti zlatni rob, jer ti po zakonu sve plati, a nego ovdje da nas pretvore u živi grob.

Iz ove generacije stasati će uspješni ljudi
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari