Tadija Ljubičić kandidat za Hrvatskog člana Predsjedništva BiH

ljubuski.info

Na sjednici središnjih tijela Hrvatske Čiste Stranke Prava (HČSP) razmotrena je aktualna situacija u Bosni i Hercegovini, s posebnim osvrtom na položaj hrvatskog naroda.

Sudionici rasprave su ustvrdili kako je stanje Hrvata, navlastito glede stalnoga iseljavanja i institucionalne neravnopravnosti u oba bh entiteta, poražavajući. Zaključak je kako HČSP BIH mora biti lučonoša kako bi se narod trgnuo iz letargije i oslobodio jarma servilnosti i beznađa.

Kako bi se ostvario pomak u ravnopravnosti Hrvata Bosne i Hercegovine poslije listopadskih izbora 2018. HČSP BIH je odlučila nominirati svoga predsjednika Tadiju Ljubičića za hrvatskog člana Predsjedništva BIH.

Ova odluka je donesena nakon opsežnih konzultacija i osluškivanja bila hrvatskoga naroda, napose zbog činjenice što "frankovci" žele biti kohezijski čimbenik koji se zrcali u sloganu: Ni bosanske daidže, ni hercegovački Aristotel!

Uvjerenje HČSP-a snaži činjenica kako po okončanju rata niti jedan hrvatski član u Predsjedništvu BIH nije ispunio niti jedno obećanje dato svome narodu. Ni u svezi ravnopravnosti, niti glede povratka izbjeglih i prognanih.

HČSP BiH kreće u danima iza blagdana Velike Gospe u pretkampanju i kani obići i Posavinu i Središnju Bosnu i dvije hercegovačke županije i od hrvatskog naroda tražiti potporu za svoju misiju. Zbog oportunizma i kalkuliranja oporbe naša stranka će imati, ukoliko je potrebno, ulogu Davida u srazu s odnarođenom kastom crvenih buržuja.

HČSP BiH osuđuje pokušaj lijevih bošnjačkih krugova opetovano nametanje sebi podobnih Hrvata ili kako ih od milja zovu "probosanskih".

U svezi promjene izbornih pravila za Opće izbore, HČSP BiH se zalaže za izmjenu kako bi se dokinula neravnopravnost Hrvata, ali ne na način koji je to osmislio HDZ BIH jer se njime narušava ravnopravnost unutar samog hrvatskog korpusa, čime se diskriminiraju i omalovažavaju Hrvati Središnje Bosne koji su podnijeli najveću žrtvu u Domovinskome ratu.

HČSP BiH opetovano poziva iseljenike koji godišnji odmor provode u starom kraju da pribave osobne karte kako bi mogli dogodine suodlučivati o sudbini ove zemlje, navodi se u priopćenju HČSP-a.

Glas naroda

Valjda vam je Čović dao po 1000 Km da oporbi otkinete dikoji glas smiješno podržite zajedničkog oporbenig kandidata ili šutite ne se prodavati..!!

Varas se .Tade se ne prodaje..A covik ima i njemacku mirovinu..nije mu potriba..A tko je druga oporba ?

Da, to je buduća taktika Dragana Čovića... Realno, ovaj ne može preko 200 glasova

A to ti pajdo oces Kukica..Ili Dijanu..Ili Lijana...ili kojeg HDZ-ova pravasa ...jbga,vi ne bi dali nikome nego samo iz Ercegovine..

Moj Tadija ne trci pred rudu.
Jedina varijanta ako zelite skinuti Covica je da sva oporba ima jednog kandidata. Daj vi iz 1990 hspa raznih sjednite negdje u birtiju i dogovorite da ce te ici sa jednim kandidatom. A imate vremena i da izaberete kandidata. Nije zurbe. Bitno je skinuti zlo sa vlasti. Nije vazno kona ce atranka dati predsjednika nego treba dati pobjednika. Vidjeli ste u Ljubuskom kad se oporba ujedini. Ako ne bude kradje pomest cete HDZ. Napravite koaliciju za spas Hrvata na svim razinama

U ne mozes proc. Prijatelju ne prizna te Rim. London. Bon. Moskva. Vasington. Tel aviv. Samo se razvodnjavamo a zna se kome odgovara

Mozda bi Tadija i prosao ali trebaju ga podrzati sve stranke koje nisu HDZ.
Ali vodje oporbe su toliko sebeljubni da nema od toga nista. Njih nekoliko ce sigurno proci na racun stranke a nisu oni za srusit HDZ. Dajte nam izbacite kandidata. Nekoga ko nije u stranci. Covjeka koji je vodja u selu u firmi gdje radi ili bilo gdje i da nije okljan obraza. Ako nam date takvog kandidata oporba je pobjednik

Ovaj je čist tako se stranka zove

Aj ne dipru

Nemogu skinut covica za sad nemoguce jer pola oporbeni clanova su uhode i spijuni kradezea

Tadija Ljubičić kandidat za Hrvatskog člana Predsjedništva BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari