Odgovorite na ovo gospodine ministre!

ljubuski.info

Ministre želim Vas ovim putem izvijestiti i podsjetiti na neke događaje koji su se odvijali između MUP-a i Sindikata sa ciljem otklona određenih nejasnoća koje potencirate. Budući da svojim istupima u javnosti i na sastancima ustrajavate na osobnom obračunu, to ću vam prenijeti kratku kronologiju vašeg postupanja i reakcija Sindikata na isto.

Ožujak 2016.

U ožujku 2016. godine održali smo sastanak u kojem je sindikat tražio izjednačavanje naših neovlaštenih djelatnika s drugim korisnicima proračuna. Na tom sastanku je Naletilić je kazao kako je kod nas osnovica veća a kod prosvjete je veći koeficijent te da je riječ o nekih 20-tak maraka razlike. Sindikat je tražio izračun i postavio prijedlog ili će sindikat angažirati financijskog vještaka ili će to uraditi MUP. Vi ste na to naredili šefici odjela za potporu u MUP-u da izračuna razlike u plaćama s rokom do početka travnja 2016.
Također ste tražili da se za sva pitanja obraćamo upravo Vama, a ne Vladi. Ukoliko mi ne postignemo dogovore onda tek da nastupamo prema Vladi, a ujedno ste tražili da u toj godini ne bude tužbi. Mi smo to objeručke prihvatili.

Travanj 2016.

Početkom travnja Kolobarić i ja smo došli kod šefice koja nam je uručila tabelu usporedbe i bili smo prezadovoljni. Mislili smo da je to pitanje riješeno, odnosno da se sada možemo posvetiti poslovima u sindikatu. Tek u lipnju smo imali ponovni sastanak na kojem ste galamili i vikali na nas, skoro da niste ni spomenuli realizaciju koeficijenata, praktički ste nam dali do znanja da od toga nema ništa. Doista smo bili potreseni tim sastankom i odlučili smo ne raditi ništa jedno vrijeme dok se sve ne ohladi. Odmah iza toga Vaša služba kojom rukovodite je nezakonito odbila našim članovima 52 KM od plaće zbog prekoračenja telefonskog računa. Obratio sam Vam se osobno pismenim putem da je takav način ovrhe nezakonit, te da reagirate i utvrdite o čemu je riječ. Od Vas nije bilo niti glasa.

Je li ovo zakonit ili nije odnos prema svojim uposlenicima? Ovim svime ste zapalili naš odnos, međutim nastojali smo sve hladiti.

Rujan 2016.

Tek 21.09.2016. Sindikat je postavio utemeljene zahtjeve Vladi ŽZH, jer smo se i dalje držali dogovora, na koji ni Vi osobno a ni nitko iz Vlade nikada nije odgovorio. Nitko nas nije pozvao, nitko nije sjedao i razgovarao, nitko se nije oglašavao.

Studeni 2016.

U studenom 2016. imali smo sastanak na kojem smo odlučivali ili krenuti u akciju ili se povući. Odlučili smo se za akciju. Podnijeli smo protiv MUP-a kaznenu prijavu zbog nezakonite ovrhe, te smo postavili datum organiziranja prosvjeda.

Podsjetit ću Vas da tada nije bilo zahtjeva za doprinose.

Podsjećam, od 21.09.-30.11. nitko nije sjeo s nama nitko nije potencirao ništa, nitko nije odgovorio na zahtjev.

Održali smo prosvjed na kojem nije bio jedan policajac, dobro znate koliko nas je bilo. Mediji su nas popratili punim kapacitetom, narod također. Odmah potom ste ponovno svojim utjecajem pokušali vršiti pritisak na mene da se očitavam na podršku koju sam dao obitelji Soldo i tražio sam kao i svi drugi istinu za njih. Ne samo meni, nego svima koje zastupam je žao da netko trpi i da netko tako "malen" bude ponižen, to je bio naš obol pritiska da se što prije utvrdi istina. Ni jednom riječi niste spomenuti, niti Vas je tko prozvao. Iako se nakupilo nitko nije tražio Vašu smjenu.

Prosinac 2016.

Nakon mjesec dana, pred Božić 2016., prosvjed je u svoj svojoj punini uspio jer smo, sjećate li se, sjeli s Premijerom, Ministrom financija, Vama i Vašim suradnicima. Na kraju sastanka je krenulo oko plaća i platnih lista koje su neovjerene i nepotpisane pa ste na to naložili hitni sastanak da to otklonite. Niste ni dan danas. Govorio sam Vam o danima godišnjeg odmora i razlici između ovlaštenih i neovlaštenih djelatnika. Ni liste a niti dane za godišnje odmore niste riješili, to je zaboga besplatno (jedna Vaša mizerna odluka).

Svi zajedno ste odbili sve naše zahtjeve.

Ožujak 2017.

Od tada, do ožujka 2017. Sindikat je šutio i nije poduzimao ništa jer smo mislili da će se netko sjetiti da postojimo, da ćete reagirati, da ćete nuditi kompromis, no nije se desilo apsolutno ništa. Tada smo sjeli s novim ravnateljem i Vašim kolegijem i tražili su pristupanju kolektivnog pregovaranja, međutim to smo odbili dok se ne riješe naši prethodni zahtjevi. Odbiti pregovarati je legitimno, nije osobno, nije ništa loše, nego na to imamo puno pravo. Riječ je samo o stavu. Tada je Bruno Kraljević odgovorio na moj upit da je sve po pitanju doprinosa uplaćeno, pa sam mu postavljao pitanja pojedinačne uplate, on je sve odgovorio "Uplaćeno". Odmah nakon sastanka smo otišli u Poreznu upravu gdje smo dobili pismeno da ništa od toga nije tamo gdje bi trebalo biti, odnosno da ništa nije uplaćeno od 2013.-2017. godine. Po vama možda mi ne trebamo i ne smijemo otići i provjeriti tvrdnje vaših suradnika. Možda bez Vašeg pitanja ne smijemo ni govoriti, kažem možda. Ipak se radi o našim dobrinosima.

Odmah po sastanku, dakle 06.03.2017. godine Sindikat je ponovno postavio zahtjev Vladi i Vama, gdje je na prvom mjestu uplata doprinosa. Taj zahtjev je postavljen sa ciljem da se utvrdi što je s time, gdje je to, tko je zapeo, do koga je. Od 06.03.-05.06.2017. nitko nije niti pokušao odgovoriti na to pitanje, nitko nije pozvao da se razgovara, nitko, ama baš nitko nije reagirao. Je li tada tražena Vaša smjena? Nije Ministre.

Svibanj 2017.

Poučeni ranijim iskustvom, da moramo povući potez da bi se reagiralo, pa smo Vam 26.05.2017. godine dostavili Odluku i Najavu o štrajku upozorenja, te prijedlog i inicijativu za donošenje prioritetnih poslova s naznakom da će važiti naši predloženi poslovi ukoliko Vi ne reagirate. Opet ništa. Nema odgovora, mir i tišina kao da je sve idealno. Ultimativno postavljate termin za sastanak i to zadnji dan u tjednu, na koji doista nismo mogli pristupiti pa smo tražili drugi termin. Niste ga odredili a isto tako niste niti odbili prijedlog poslova. Je li tada tražena Vaša smjena? Nije.

Lipanj 2017.

Održali smo štrajk upozorenja 05.06.2017. godine u koji ste Vi upetljali svoje prste, Naredbom da nitko ne smije štrajkati te da će svatko onaj koji bude štrajkao biti kažnjen. Dobro znate, da Ovlaštenoj osobi ne možete izdavati naredbe te da za proglašenje štrajka nezakonitim treba nekakav postupak. Ako je nezakonit onda je zbog toga što ste Vi napravili propust a ne Sindikat. Vi ste metodom uzurpacije ovlasti napravili štetu Sindikatu, te ste svojim principom moći otpočeli progon protiv onih koji nisu niti naši članovi a isto tako i protiv onih članova koji nisu sudjelovali jer su obavljali prioritetne poslove, pa ste bez opet ovlasti podnijeli prekršajnu prijavu protiv Sindikata.

Cijeli tekst bi vam trebao biti jasan da ste Vi povlačili određene poteze, a da je Sindikat reagirao jedino onako kako je mogao. Odnosno svako Vaše ophođenje, nastup, reakcija ili potez nas je udaljavala od dogovora.

Služili ste se oružjem kojeg mi nemamo, dakle napadate slabijega dok su mu ruke vezane, to ni izbliza nije bila fer borba. Vaš odnos i isključivo vaš odnos nerazumnog silnika nas je doveo to toga da kao jedinu moguću opciju zatražimo Vašu smjenu. To smo i učinili, jer Sindikat mora ustrajati u zaštiti svojih članove a u interesu nam je postizanje dogovora, a s vama je to nemoguće.

Sad vas pitam - jeste li se ikada stavili u naš položaj? Da jeste znali bi da smo reagirali kako smo mogli - u datom trenutku. Ovaj zahtjev se mogao povući jer sam naglašavao svima neka on napravi cenat mi ćemo metar. I to je stav i to je odluka. Prizemljiti se, emocije ostaviti, te sjesti i pričati pa ako treba svaki dan.

Opet svojim akcijama, Sindikat je napravio rezultate. Sišli ste s kata u prizemlje a mi smo odustali od zahtjeva i došli smo u MUP. Otpočeli smo mukotrpne pregovore oko poslova. Nije bilo lako ni ugodno kako Vama tako i nama, no za zaštitu od lažnog Zapisnika smo ponijeli diktafon koji Vas je ljutio. Na početku sastanka sam se obratio svima da niti jedan glas neće završiti u javnosti niti kod članova, te da se slobodno izražavate. Zašto je to Vama smetalo, ne znam?

Na drugom sastanku ste reagirali emotivno a tu ste zastupali cijelu Vladu i MUP. Izbacili ste emocije u prvi plan i poslali čovjeka u bolnicu. Je li to povod da povučemo zahtjev za smjenom? Nije Ministre.

Takvim ponašanjem ponovno tražite od nas akciju. Vi ste svojim utjecajem tražili lažiranje zapisnika sa sastanaka i lažiranje podataka o sudjelovanju u štrajku. Znam, reći ćete da niste, međutim ja imam pravo nevjerovati vam. Zatim smo zatražili odobrenje za izlazak u štrajk ispred postaja, opet ste Vi to zabranili, iz razloga da se ne vidi koliko nas ima. Zatim ste pustili kroz stanice informaciju da će svatko, tko je sudjelovao u štrajku, biti kažnjen. Nastala je rasprava i kolebanje, pojedinci su padali pod utjecaj i sl. Potom ste zatražili od svakog zaposlenika izjašnjavanje je li sudjelovao u štrajku. Normalno je da većina kaže kako nisu. Dakle, na lažnom prikazivanju stanja, Vi djelujete. To je vjerojatno legitimno. No za nas nije, kod nas ništa nije lažno i uzdamo se samo u istinu i čistoću svoju namjera. Nismo se služili nelegitimnostima da nekome napakostimo, nismo radili ništa nelegalno, a Vi ste prikazivali da jesmo. To je Vaš izbor, naš nije.

Zar opet ne vidite da ovime svime ponovno tražite našu akciju, koju ćemo sigurno poduzeti. Kod nas nema natrag bez razloga, i u tome ćemo ustrajati. Naoružali smo se idejama i podići ćemo naše akcije na višu razinu. To je Vaš poziv na koji ćemo se odazvati.

Gdje je u ovome Crna kronika, politika, osobni obračun...?

Sad Vas pitam, gospodine Ministre, gdje su u ovom do sada iznesenom stupci Crne kronike, gdje je u ovome politika, gdje je u ovome svemu osobni obračun, gdje je u ovome nešto skriveno. Ja to ne vidim, a neka ostali članovi Sindikata i javnost procjene.

Smeta li Vam netko u ovoj pripremi da nudite, da govorite, da reagirate? Hoćete li se opet odlučiti na šutnju sve do naše akcije kao i do sada? Uvijek ste reagirali kada mi nešto poduzmemo. Tko vam je branio da kažete ovo što ste kazali u članku FENE? Da ste ovako pričali, ne bismo došli do ovoga sigurno.

Postupak protiv mene

Kako uporno inzistirate na našem osobnom obračunu, koji kod mene osobno i vrlo iskreno ne postoji, želim se kratko osvrnuti na članak FENE, u kojem me prozivate za uzimanje nečega što mi ne pripada. Demantirati članak ne želim jer doista nema svrhe, nego Vam želim odgovoriti da ne mislite kako se skrivam i upitati Vas neke stvari da vam ne ostanem dužan.

Pa evo ovako. Dobro znate da je MUP protiv mene provodio kazneni postupak zbog Pronevjere u službi koji je trajao od 2013. do sredine 2016. godine. Nakon toga je uslijedio Sudski proces i dobro znate što je u njemu dokazano. U središtu svega je dokazano da je čitavi MUP radio i poduzimao onako kako sam i ja. Po usmenom naputku rukovoditelja odnosno komesara. Niti jedne izdvojene moje radnje nije bilo, kao posebnost od nečega ustaljenog što je trajalo punih 5 godina. Onako kako mi je naloženo, tako sam i radio.
Međutim, mene je moj MUP izdvojio kao posebnog i progonio po načelu jeste, uzeo je pare, pa su se tek nakon te konstatacije tražili dokaze. Umjesto da su po pravilima službe i etike postavili stvar po načelu: Od sumnje do tvrdnje - oni su to radili obrnuto: od tvrdnje do sumnje.

Na ovom mome slučaju svi skupa se trebamo učiti, da se nikada nikome ne ponovi. Taj proces i to vrijeme istrage ne bi volio da itko prođe, a isto tako ću raditi da ta mukotrpnost ne bude uzaludna.

Moja pitanja Vama:

Budući da sam morao odgovarati na puno pitanja, pa dopustite Ministre radi korektnosti da i ja Vama postavim neka pitanja:

Jeste li verbalno i fizički napali policajca Franu Kraljević i tražili da lažira prometnu nezgodu?
Jeste li potjerani iz Policije?
Jeste li u službenom vozilu vozali Ukrajinke i Moldavke?
Jeste li uzeli novac od drage nam Hrvatske?
Jeste li udarili Tihomira Bradvicu i lagali na sudu pa ste dobili još jednu kaznenu prijavu, jeste li dokazali njegovu navodnu lažnu prijavu?
Jeste li vršili pritisak na Tužiteljstvo da se protiv mene podigne optužnica, a kasnije i na Sud da me osudi?
Jeste li dobili moju oslobađajuću presudu, pa vam sad krivo?
Jeste li verbalno i pokušali fizički napasti policajca Željka Kolobarića?
Jeste li se udružili s automafijom i švercali ukradena vozila?
Jeste li krali grožđe?
Jeste li zapalili službeno vozilo ispred PU Ljubuški?
Jeste li tukli brata da vam prepiše imanje?
Jeste li pripadnik HV-a?
Jeste li dobili vojnu mirovinu kao 70-postotni ratni vojni invalid?
Jeste li se liječili u bolnici Vrapče i s tom dokumentacijom dokazivali invalidninu?
Jesu li Vam odredili terapiju?
Uzimate li tu terapiju?
Jeste li s tom dijagnozom postali Ministar?
Jeste li proganjali Sindikat i sindikalce?
Jeste li uzurpirali ovlast i proglasili štrajk nezakonitim?
Jeste li vršili utjecaj na ljude da ne štrajkaju?
Jeste li degradirali sindikalne vođe?
Bojite li se i čuva li Vas policija?
Koga se bojite?
Znate li možda gdje je moje auto?

Na ova pitanja se traže odgovori, kako u MUP-u tako i u javnosti. Ova pitanja su produkt događaja koje sam ja doznao iz medija i koje nitko nije demantirao.

Također, ova pitanja nemaju veze s našim zahtjevom za smjenom jer sam ih ranije objasnio, vi ih potencirate i vi ste tražili da Vas ovo upitam.

Imate pravo ne odgovoriti, a ako odgovorite i sve što kažete, može se upotrijebiti protiv vas na nekom Sudu.

Srdačan pozdrav!

Vjekoslav Markota

Komentari

Svestran ministar,nema šta. Pa jadni mooja državo a još jadniji MUP,FUP,SIPA i ostali Supovci. Pa kako vas nije sram odati cestom i predstavljati kao neki zakon.

Pa ministre izmlatio brata pokrao sestru.pa ako ti oni nisu vazni kako ce biti obican covjek.obican policajac.djete.starac.susjedi.prolaznici i da ne nabrajam vise.BOZE OBRANI NAS.

Na ovo neće nikada odgovoriti jer je očito da je partija promjenila način borbe te se aktivno putem režimskih medija uključila u proces medijske manipulacije i uljepšavanja imidžapartije i pojedinaca koji svakodnevno pune stupce portala.Ovo je nova igra Barbarića tako da je on sada isturio u prvi plan Borasa da se on malko skloni iz fokusa.Upravo je to i uspiso jer se sada svi bave Borasom a Barbarića kao da nema tu.Barbarić je Borasa izmislio i postavio i sve što se sada događa je da ga stavlja u prvi plan da bude gromobran,dok u pozadini mlađahni omladinci partije putem medijskog prostora pokušavaju kontraofanzivom dobiti bitku.Samo što su malo zakasnili jer nikakav medij više ne može uljepšati sliku o Nevenku Barbariću,Zdravku Borasu,Tiši,Vedranu Markotiću jer za običan puk oni su loši dečki.I to se ne može promjeniti.Ne može se promjeniti ni loš imižHDZ u Ljubuškom koji je zbog ovih faca postao omražena stranka koja je sada to svi vide ista ili gora nago komunistička partija.Metode su iste,samo što je sada ipak drugo vrijeme.
Zato će sve doći na svoje.Strpljen,spašen.

Treba ukinuti izbore i zabraniti demokraciju,.Jer ovakva tkzv.demokracija sa lažnim listićima i uhljebima koji iz nje izlaze samo stvara DIKTATORE.Veće od onih komunističkih.Po načinu vladanja Nevenko i Bizon su diktatori koji se kunu u demokratski poredak i u svoje"demokratske"medije.

Ah svašta nisam znao da je bio u ludari i da ima papire da je lud.

On lud Ćosić zbunjen tko je normalan da više smijeni ovu dudaletinu

jbt, šta je ovo, a na sv. Antuna dočekani i smišteni u prve redove odmah uz oltar, ja mislio smistili ih pratri da narod vidi lipotu svog izbora, kad li ono oni izloženi da narod vidi kakav ne treba biti, svaka čast fra Darijo nek si narodu ukaza na Hapce i maf*jaše, tako triba nek si ih izložio još si ih tribalo okolčiti lancem da koga ne zapunu Bože sačuvaj!

Neće on odgovorit hoće fena

Fena mu sada piše tekstove

Znajući da je ovaj portal i njegovi članci najpregledavaniji što se tiče MUP ŽZH, Pa sam vas htio upitati čemu služi pisanje kazni jer očito nije da bi stvorila sigurnost u prometu .Nedavno sam kritiziran što imamo 40 kazni i 9 prometnih nezgoda a kao primjer mi se stavljaju osobe koje imaju 350 kazni i 17 prometnih nezgoda za isto to vrijeme. Znači skoro 100 % prometnih više a procenat kazni da nepišem .Očito da sa svojim kaznama nisu smanjili broj nezgoda ali su pojačali proračun.I to je za pohvalu.Inače mi odavno događaji u MUPa nisu jasni ovaj put idem ovako ali uskoro ću izać u javnost sa svim događajima .Ali usput bih postavio jedno pitanje ministru i rukovoditeljima što ovo čitaju
zar Markota nakon što je protiv njega pokrenut postupak (zbog zloporabi kazn)i nije automatski napredovao tako da je nezakonito postavljen sa činom narednika (najprija na nepostojeće mjesto pomoćnik sektora)u teritorijalni sektor .Pa taj isti Markota cijelo ovo vrijeme dok se protiv njega vodi progon radi radnih naloga , brani na sudu sve naše naloge .Zanima me tko ga je postavio (kao i oni koji su to znali) na to mjesto jesu li odgovorniji od Markote.A sad odjednom ga se skida što nemože biti sa činom narednika u teritorijalnom sektoru..Moje mišljenje je da ako Markota triba odgovarat morali bi i oni koji su znali a cilo vrijeme se prave da neznaju.Ali moje mišljenje nije bitno iako sam kad sam se zaposlio bio školovaniji od većine pravnika i danas fakultetski obrazovanih osoba ali zbog toga što se nisam ulizavao i imao svoje mišljenje mislio sa svojom glavom a ne kako se nekome sviđa preskočiše me i oni sa 8 razreda .

Apsolutno se slažem sa tekstom policajca i ne samo da bi trebalo pokrenuti stegovni ali i kazneno pitanje komisije koja je svijesno kršila pravilnik prilikom prijema u radni odnos jer su znali da nije u skladu sa zakonom i na taj naći zloupotrebljavali svoj položaj i svijesno i namjerno kršili zakon da bi sačuvali svoje ne zaslužene činove od Ivice Pavkovića do Ivice Čuljka zašto njih sindikat neproziva ili su sad oni istaknuti članovi sindikata?

A šta ti uradi ministre, rasturio te je ko Bosanka pitu.
Zamisli šta bi ti uradio da je još kupio školu ko ti.
10:1 za Markotu.
Šta misliš ministre kakav si u očima javnosti?????

Ljudi ovo je sve otišlo djavlu. Najbolje bi bilo da se održi boks meč izmedju gsp. Borasa kao predstavnika i vlasnika MUP-a ZZH i gsp. Markote, predstavnika i predsjednika Sindikata MUP-a ZZH. Pa neka bolji pobjedi a poraženi neka da ostavku. Pošteno. Ako se Boras boji neka kaže i neka nadje zamjenu a ti Markota ako se ti bojiš a znam da se ni crnog djavla ne bojiš, nadji i ti zamjenu. A kako bi sto vise bilo publike, ring neka bude nasred vinograda propale vinarije u Ljubuškom, na domaćem i dobro poznatom terenu gsp. Borasa. Eto..

Ključno u slučaju uzimanja para od kazni od strane Markote je kako je Markota mogao zadužit novi blok kazni ako nije razdužio stare. Kako to niko od rukovoditelja nije pokrenuo nikakav postupak. Odgovor je samo jedan RUKOVODITELJI SU TO RADILI U TALU, to se radilo još od vremena Zorana Galića i postoji više policajaca koji su radili na taj šablon.
No to je sve zataškano, a i Vesnica čuda čini kad zatreba.....

Ključno u slučaju uzimanja para od kazni od strane Markote je kako je Markota mogao zadužit novi blok kazni ako nije razdužio stare. Kako to niko od rukovoditelja nije pokrenuo nikakav postupak. Odgovor je samo jedan RUKOVODITELJI SU TO RADILI U TALU, to se radilo još od vremena Zorana Galića i postoji više policajaca koji su radili na taj šablon.
No to je sve zataškano, a i Vesnica čuda čini kad zatreba.....

Sotene okanite se ministra

Svaka čast Markoti!
Dobro ti ga nabaleči ali dobar je memo...dobar je memo

A moj zdravko sto te markota osramoti

POLICIJO
UHITI MINISTRA !!!!!!
Patek onda počmite radit svoj posao
NARODE !!!!!!!!
SASADI KRAMPE I LOPATE BUDI SPREMAN

Ako je Riža-Biža vršio obradu i sacinio kaznenu prijavu, onda nema brige za onoga protiv koga ode prijava. A Boze moj šta je onom coviku? On se umislio da će sto godina Zdravko i ekipa biti na vrhu MUP-a pa će ga štititi. A moj Riža-Biža jesi naivan i kasniš sto godina. Prvo i osnovno pravilo je da nikada ne radiš protiv kolege, nikada! E moj Biža-Riža! Pitati će te starost gdje ti je bila mladost

Zna li za ovo Covic ili neki drugi normalan HDZ-ovac? Jer, usprkos načinu rada i razmišljanja mnogo njih, tamo ima dosta ok ljudi.

Ja sam ka mali pa s lipe pa se udarila i zatijak pa me malo boli otada. Ja ću vas tuzit mom Zdravku pa će on donit pravosnažnu presudu da je to nezakonito sto kažete za mene pa ćete vi vidit undan.. E.......

Borase prijatelju sta cekas namlati to frende i istraj iz policije il angazuj Tulica da ih odradi skolski nemoze ti niko nista znas daje nas sud i tuzilastvo i nase glasavko tjelo vjecno oporbu smo uspjeli istjetati iz vanka neka ifu kopati i lopatati po Njemackoj nedaj da te blati sitni dio oporbe sto je osto ito treba istjerati pozz

Naj veća vam je potreba da vidite dokle putovnice i osobne vrijede jer za malo vremena neće vas poznat na granici zbog izmjene fizionomije jako mnogo vozila ima prtljažnik

Evo i to je danas ministra policije mora cuvat policija od čega?od koga?Čega se to plaši?

Mora da se zamirija s nekim u Vrapču a ima dosta ERCEGOVACA I TALIJANA što im je neko avuta preparkiro pa ljudi traže di imaju garaže nezgodno ti brajo kad sa karijole šarap spane a kamoli brte si moj kad ti avuto ne osvane neki su se i sa PAVUKOM nosali zapotribu
Čuvajte čuvajte ako vam je to misliđan samo ga odmaknite uščujo vam se ima oni pjesnik šgo imade svoju ulicu tuder ima kuća od toga misliđana ili ga zadijte Čoviću zauvo da more ijon zagangat

E Markota, osobno mi nisi bas simpa, ali skidam kapu za ova pitanja. Svaka čast!

A šta sad B.o.g.a.t.i Zdravko, kud ćemo kukala nam majka? Ko bi se nada ovo od Vjeke! O Boze, djavle, ljudi, pomagajte. Ja u zatvor neću, ja ću sve reci kako je bilo, ko me nagovorio i sve, ali i zatvor neću!

Svska cast Markota.Cjeli Mup zna za svinjarije ministra i svi mu laju sa lanca a kad se puste tapsu ga ko jastuk.Licemjeri.

Stvar je u tome da se u ovom slučaju trebalo suditi cijelom MUP-u. Međutim, oni su ga mislili metnuti Markoti tako da se operu ruke i ispadnu nevinašca. Na kraju je Markota š u k n u o njima pa je tako ostalo neko kažnjivo djelo a Markota oslobođen. Pitanje ostaje tko je počinio to djelo. NN možda a svi znamo kako se ko zove. Šta ćeš otkrit u susjeda kad ne možeš u svojoj kući. Odnosno nije bilo volje otkriti pa su tražili žrtvu. Tako montirati nekome i nadati se dobru, možda i prođe a šta ako ne prođe. Što se tiče Bizona ne mogu i neće mu moći nitko ništa ovdje, al USKOK će ga glave doći, đava ti ove zmije. Drž te se zna se da nije lako.

Odgovor je logican, Nacelnici i Zapovjednici su uzeli pare od kazna a sve se htjelo oprati preko Markote. Jer bi nacelnici morali prijavit Markotu na prvom prekrsajnom nalogu, a godinama rađeno na takav nacin, znaci sefovi su u tome.
ALI BITNO JE BILO ODERAT GRUĐANE ZA 30 I 50 KM i otkaz im dat, a ovi cisti.

I to vam ministar mili Boze.Dignite hajku svi i gonite tog monstruma ili je ovo jos jedan dokaz da MUP stiti svoje kriminalce.

Jeli ostavija ijednu MOLDAVKU na zadnjem sjedalu sluzbenog auta.

Vise,manje ovo nas vecina zna,al oce li se MEDENA sokirati.

A bruke moj ministre.Pa jesi li ti ovo sve radija.A diga si se visoko malo se spusti.Neces uvik bit ministar.

Pa moj markota ne plaća miniszat mupa doprinose nego min. Financina..ali očigledno ti imaš cilj..

Vrvi lezi od kud tebe u ovo doba aj ti reci ko jih dili i namjenski troši

Klocu jedan pa ministar na toj kriminogenoj vladi treba voditi brigu o svojim djelatnicima, neće valjda o komunalcima?

sta bi sa onim pecatom sto je ekipa u starackom domu pravila

Čovjek je u pravu i ne boji se jadni oni koji žive u strahu nisu ni živjeli bravo Markota

Najmanje mita je trebao dati doktorima u Vrapču, oni su dijagnozu brzo identificirali, locirali i dali valjanu terapiju koja s vremena na vrijeme popusti.
Dobro je jedan studenčanin izjavio(legenda) da bi bolje bilo da je Otok dao Sandokana za ministra nego ovo zlo....

ma vi lažete na našeg ministra on je cvjeće kradezea kakvi su tek drugi koji to rade pametno jer ovaj čovjek je baš jako plitak

Drug iz borbe dika Mup-a gu-dinZDRAVKO BORAS u mup je uvukao 27 djelatnika i postojeći službenika kojima je osigurao DIPLOME i Fakultete bez onih od ranije pismoznanaca e moj Naletiliću i Jukiću velika je potrrba za vrapčem niste se smjeli igrat sa policijom branite se i sad montitajte neka vam pomogne i Boro Leko cjela Hercegovina sada zna da ima sinove koji imaju ponos i i stav bolje je da vas ometu ovi vaši policajčići nego ovi iz Sarajeva nama je dosta Kriminalaca gubite se gubari tugo i jadi ono što ste radili nama evo sada vama uvjek iz naroda iziđe pravda ovaj put ste zalili vaše policajčiće koji nemogu plivat u vašoj kaljuži a kako je bilo sa nama oštećenim i Bože sačuvaj od koga smo zaštitu tražili koliko suza a u vama nada bila a vi mam i aute krali sudbinama se igrali sjetite se Bučina [ * neprimjereno * ] a vi ukradena prikucavali i vozali Dragi moji Hrvati-Dragi moji Hrvati za 25 godina gore nas satraše i zadužiše od svih režima koji se pamte i perom koji su zapisani Ustajte mrtvi ligajte živi bog sreću dili
gdje si Vesna proklestvo Hrvata idi bez traga nemožemo dopustit više da odate uzdignute glave
HDZ hoćete li sad ravnati ili novi rat započeti narod će provest mobilizaciju i očistit vas prije izbora policijo odvoji se od g a d o v a sbaka vam sreća nama od naslova danas nemože biti veća Sindikatima Bog na pomoć i veliko hvala

Oj Ivana pitaj Marijanu hocel ssda stat na moju stranu.Cupaj,vadi,lazi,gladi,nesto radi,samo da ja ispadnem NEFIN...

Ocepili djelatnici mupa pa se sad raspisali.Popusta pritisak pa sad ljudi pomalo izdusuju svoju muku.

ako je ovo primjer tipičnog kradezeovca i ministra
kakovi su drugi ljudi u kradezeu gori od ovog gospodina
ako ovaki vode hrvacki narod onda smo još dobri što smo živi
ako je ovo ogledalo adezea i vlasti onda je superička
ovo je dno dna narode i ni bog nam pomoć nemože
nije čudo što narod seli jer ovakva vlast i ovakvi ljudi uništiće sami sebe i raselit kamoli narod
zna se adeze
katastrofa

šta kaže na ovo barbarin
nešto šuti o portalima više muče ga njegovi geniji u vlasti
zašto se barbarić ne oglasi jeli ovo dobro za adeze i narod
oćemo li postat brzo grad pa da svi kartamo i jedemo na jednu karticu na karticu kradezea
šta kažu njegovi savjetnici kakav je rejting stranke i partije
moga bi i on reć nešto i on zna nešto o kriminalu a zataškavat
za šefa partije nije dobro
javi se barbarini ti si poglavica našeg grada
ko ovde laže ili je šutnja znak odobravanja
jako smo zabrinuti za adeze i budućnost našeg grada
oglasi se barbariću narod te treba
ko ovo opet podmeće
treba sve stranke i medije zabranit osim adezea
još ćemo razmislit treba li i crkvu ušutkat nije politika za nju
crkva nek kupi lemozinu
adeze je stranka budućnosti rvackog naroda
muči silo nečista

ee tračibabe muške

Jel moguće da sindikalni diktafon i reakcija vrloga ministra kako njemu dolikuje pozivom navuć pa onda stuć sindikalce otvori čepira armiju HDZ-a i posla ih u prošlost
Ima li iđe kupit tih diktafona ili je to donacija iz inozemstva

Ma bravo Markota.Kad ce sljedeci ŠTRAJK.

Odgovorite na ovo gospodine ministre!

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto