Čović: HDZ-ovi ministri neće podržati nijedan zakon ako nisu uvaženi stavovi RS

ljubuski.info

Član Predsjedništva BiH i lider HDZBiH Dragan Čović izjavio je danas u Banjoj Luci kako je činjenica da nema parlamentarne većine na razini BiH i Federacije BiH da će situacija "snalaženja" morati biti do sljedećih izbora.

Istaknuo je kako do kraja mora profunkcionirati mehanizam koordinacije, koji uvažava ustavne nadležnosti, jer ne vidi razlog zašto da toga nije došlo, a kako bi BiH ubrzala svoj europski put, na kojem kasni.
Većina odgovora na pitanja iz Upitnika Europske komisije su već završena, a da bi se izbjegle bilo kakve spekulacije i moguće nedorečenosti to treba uraditi, kako bi BiH što prije dobila status u EU, kazao je Čović, nakon sastanka s predsjednikom RS-a i SNSD-a Miloradom Dodikom.

Osvrćući se na dopune Kaznenog zakona BiH, istakao je da BiH treba cjelovita reforma pravosuđa.
Uime onih koji predstavljaju HDZ u Vijeću ministara mogu reći da, zbog pomanjkanja parlamentarne većine, nijedno zakonsko rješenje neće moći proći kroz ruke hrvatskih predstavnika u tom vijeću, a da nisu do kraja uvažena stajališta iz RS-a. To je način kako ćemo se međusobno usklađivati i to je jačanje ove suradnje i vrlo jasan stav. Sve primjedbe koje dođu s ove razine morat će postati sadržaj dokumenta koji će ići u dalju proceduru, istakao je Čović na pres-konferenciji.

Na sastanku su Dodik i Čović kazali i kako se moraju usuglasiti stavovi o zakonu o trošarinama, kako se ne bi dešavali zastoji u izgradnji infrastrukture.

Čović je ocijenio da se nastavlja dobra suradnja dviju stranaka te najavio skore razgovore i u Mostaru.

Glas naroda

Stare komunjare se pobratimile.

[ * neprimjereno * ] i jedan i drugi [ * neprimjereno * ]

DŽafere, poturico!

ma nemojte ovi ljudi vode hrvate u svjetlu budućnost 25 godina i samo što nismo stigli još malo

Ujedinite i braniteljske udruge i boračka udružrnja.Čoviću i ostala [ * neprimjereno * ] kosti će vam zelja izbacivat šta uradište Hrvatima.

Šta vam je čudno nijedan od ove dvojice nije bio u ratu osim profiterstva sad naknadno nacionalizam unovčuju

Bili na otvaranju Eurohercove monumentalne zgrade u Banja Luci i malo podijelili bratske odnose narode radite posao da ne zavidite od ovih likova

grgić otvara osiguranje euroherc u banjaluci sa čovićem i dodigom a ovi naši oće sami živit u bih u kojoj nema hrvacke teritorije i hrvata svi iseljeno ko naime smetaju im muslimani kojih nema koje su otjerali prije hrvata

Je li Covic navratio imalo do biskupa Komarice. Možda malo popričati i o položaju Hrvata u RS-u. Ili to za Covica nisu pravi Hrvati već samo oni iz Kreševa Posušja, Ljubuškog.
Pametnim dovoljno.

A štobi čović navraća kod biskupa ta on je jygoslaven kao i ovi ljubušaci

Je li misliš na 88 000 (hiljada) ovih sa HDZ iskaznicom bivših uvaženih članova SK-hrvatske i BiH sa društvenim stanovima.
Ja ne znam da su Hrvati u Jugoslaviji imali problema u Banja Luci, Odzaku, Prijedoru. Pitajte Dodika gdje su Hrvati i kako žive u RS-u.
Bježe iz gradova sa hrvatskom većinom glavom bez obzira trbuhom za kruhom a kamoli neće iz RS. Jedini Hrvat koji ide Non-stop u Banja Luku se zna Ko je. Ćirilicar, komunist i onaj koji je prodavao granate i avio motore u teebinje i Banja Luku. Eto toliko o komunistima sa liepim našom na usnama i rukom na ponosnom hrvatskom, pardon komunističko-jugoslavenskom srcu .

I ovde se vidi da je HDZ cijeli rat saradjivao sa cetnicima i sada ta saradnja se nastavlja. Optuzivani smo mi Bosnjaci za sukobe koje je HDZ skupa sa cetnicima osmislio. Sto ne pita jarana dodika ko mu pobi ljude u Brisevu?

http://brisevo-prijedor.webs.com/

"Dogovor Dodika i Čovića o zajedničkom negiranju genocida u BiH 92-95 predsjednika HDZ svrstava u prvu postavu promicanja velikosrpske četničke politiku u BiH, i odbrane zločinačke Miloševićeve i Karadžićeve politike u BiH. Postgnut je čvrst dogovor da će predstavnici HDZ zastupati u Vijeću ministara i Parlamentu BiH stavove aktuelne vlade genocidom nastale Karadžićeve RS..."

Hrvati i Srbi su kršćani. A vi ste izdajice, koju stigmu nosite od početka XV. stoljeća, od najezde Osmanlija u ove krajeve. Vi ste još tada dali vjeru za večeru, a narodnost za ručak. I to osvajaču i tuđinu.
Postali ste janjičari i izdajice svoga roda.
Vi se možete od toga prati tisuće godina, ali vaš obraz ostaje crn za sva vremena.
Jer voda može sve oprati do crna obraza i pogana jezika. A to su vaši pridjevci.

Kršćani se mogu međusobno posvađati i pobiti. Ali i pomiriti. Kada se pomire, onda su nedojbeno prijatelji. Što je kod tradicionalnih izdajica, kao što ste vi, nepojmljivo.

Andrijice, cetnici su vas potribili u manjem entitetu, jos vas ima malo medju nama. Brzo ce i to izumrit.Mi smo ponosni cuvari Bosne i Hercegovine od bogumila do danas a Sultan Fatih nam donese Islam jedinu ispravnu vjeru

Čović: HDZ-ovi ministri neće podržati nijedan zakon ako nisu uvaženi stavovi RS
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari