Frano Krišto vjeruje kako Borjana Krišto ima utjecaj na suce i tužitelje!

ljubuski.info

Frano Krišto, kojem se sudi pod optužbom za nasilničko ponašanje prema Borjani Krišto, inače zamjenici predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i zamjenici predsjednika HDZ-a BiH danas se pred livanjskim sudom pojavio sam, bez odvjetnika.

Mladom Livnjaku Frani Krišti pročitana je optužnica za na nasilničko ponašanje prema susjedi Borjani Krišto, a on se danas pred sudom i sutkinjom Karmelom Lemo izjasnio da nije kriv.

Policija je na sam dan incidenta ustvrdila da se radilo o četiri kamena, a što je navedeno i u optužnici, dok se Frano s time ne slaže.
Četiri kamena ne priznajem. Kazali su mi da to uopće nije ni bitno, no ja se po takvoj optužnici ne mogu izjasniti krivim, kazao je mladi Livnjak istaknuvši da je to temeljni razlog zbog kojeg se izjasnio da nije kriv.

Frano je, po vlastiti tvrdnjama, prema Borjaninoj kući u Livnu zavitlao dva kamena, od kojih je jedan ostao van dvorišta, a za drugi nije siguran je li uopće i upao u dvorište. Nije ju želio pogoditi, već ispoljiti svoj revolt, a danas bi volio da to nije učinio na taj način.

Zahvaljuje i onima koji ne dođu

Vezano za stav prijatelja koju su najavili doći i dati podršku, Frano je kazao:
Osobno nikoga nisam zvao jer onda bi me vjerojatno optužili za rušenje ustavno-pravnog poretka BiH, a istina je da je dio sugrađana najavio svoj dolazak. Od srca im zahvaljujem na tome, kazao je Krišto.

Dosta ljudi je izrazilo želju za dolaskom ali su spriječeni poslom, odsustvom ili strahom da ne budu obilježeni, priča Krišto.

Više od samog suđenja boji se utjecaja politike na sami tijek suđenja.
U ovoj zemlji politika je ušla u svaku poru života, dijeleći nas na podobne i nepodobne. U ovoj zemlji čak morate biti oprezni i pri izboru odvjetnika koji će vas braniti. Borjana Krišto je bivša ministrica pravosuđa Herceg-bosanske županije (HBŽ), te vjerujem kako i dalje ima utjecaj na pojedine suce i tužitelje, što su mnogi i osjetili na svojoj koži, kazao je.

Naveo je da je u njegovom privođenju, a kasnije i u postupku sudjelovao i županijski ministar policije Darinko Mihaljević.

Žurilo im se

On je izdao usmenu zapovijed policajcima da razvale vrata moje obiteljske kuće, čime je grubo zlouporabio svoj položaj i ovlasti. Kada u sustavu imate ljude poput Borjane Krišto i Darinka Mihaljevića koji žele odlučivati umjesto Boga, onda vam nije svejedno, ali moji sugrađani mi daju podršku i to me čini snažnim, kazao je Krišto.

Pravosudni organi Herceg-bosanske županije munjevitom brzinom optužili su mladog Franu Krištu, te ročište o izjašnjenju krivnje zakazali pred Općinskim sudom u Livnu za 18. svibnja. Mladi Krišto kamenja na Borjanu je bacio 27. ožujka, optužnica protiv njega je potvrđena već 24. travnja. Sudi mu se za nasilničko ponašanje.

Podsjetimo, Krištin otac je nezaposleni branitelj koji je otišao Njemačku. Za njim su otišli i majka i dva brata. Izjavio je i da je njegova majka, prije nego što je otišla iz BiH, bila prijavljena za posao, koji je dobila Borjanina sestra…, a da su natpisi o novcima koje je dobivala udruga Borjanine nevjeste samo prelili za njega punu čašu.

Dnevni list

Glas naroda

moj krišto osnuj sdp drukčije neš nakraj sa [ * neprimjereno * ]m

Kradeze mafija je umrežena, to su komunjare i udbaši koji su sad kao demokrati vjernici domoljubi, ustvari najveći neprijatelji Hrvatskog naroda. Naravno ćeriličar draganče na čelu mafije.

znači onisu svakako sdp samo se ko fol predstavljaju hrvati

Frane je pobjednik kako god se ovo završi

ne kaža se vjeruje nego ZNA SE

Podrška Frano !
Čuvaj se" tatina" je to ćerka?
Emocije stišaj i pametno ,mudro naprijed!

Frano bacio si zllatni kamen za povijest.To je i bit ce kamen na nesto neprirodno sto se dogada nasem narodu.Revolucija mora poceti od neceg a vrijeme sazrijeva nazalost za takve stvari.Nije ovo postena vlast za kakvu smo krvarili.

Obični građanin može prijaviti na tisuće kaznenih djela za nasilničko ponašanje, oštećenje tuđe stvari, zloporabu položaja, nesavjestan rad u službi itd., policija uopće neće reagirati, ako slučajno reagira, onda tužiteljstvo donese odluku da se neće provoditi istraga. Da se slučajno ovako nešto dogodilo običnom građaninu, policija bi od bacanja kamenja pravila šprdnju, ali kad se radi o Borjani Krišto reagiraju ekspresno. Zbog ovakve bande narod masovno bježi s ovih prostora.

Eee koja su nam vrimena doslaaa,u kojim to vrimenima zivimooo.Umisto da sude Borjani Kristo,ovi,tamo neki,nazovimo ih tako sude momku ni krivu niduznuuu.Eee moj Boze slomi dja vlu silu.Sude li Borjani sto je toliko po kra la hrvatski narod????. A sigurno neee.To je nazalost tako kako je,ali nek nezaborave ima Boga koji ce suditi njoj i ostalim lo povima.Lakrdija od drzavee.

Frano Krišto vjeruje kako Borjana Krišto ima utjecaj na suce i tužitelje!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari