Ljubić: HDZ 1990 nije nikada primio nikakav novac od HDZ-a Hrvatske

ljubuski.info

Tijekom suđenja u sudnici Županijskog suda u Zagrebu pročitani su navodi HDZ-ova rizničara Mladena Barišića koje je dao hrvatskome USKOK-u u istrazi da je, između ostalog, 1,2 milijuna kuna iz crnih fondova usmjereno HDZ-u 1990.

U međuvremenu su iz državne policijske agencije u BiH (SIPA-e) potvrdili da su na temelju informacija u medijima pokrenuli istražne radnje oko ovoga slučaja. Iz ove stranke demantirali su te navode, a predsjednik Božo Ljubić je u intervju za Večernji list, koji je objavljen na današnji dan prije pet godina, sve opovrgnuo kazavši kako se radi o laži.
Ne znam detalje toga iskaza, ali pretpostavljam da se radi o iskazu koji je dao prije nekoliko mjeseci USKOK-u u istražnom postupku koji se sada čita na suđenju. S druge strane, u medijima su se pojavile kontradiktorne i različite informacije o tome iskazu. No, ono što mogu kategorički ustvrditi jest da demantiram sve ove insinuacije - kazao je Ljubić.

HDZ 1990. nije nikada primio nikakav novac od HDZ-a Hrvatske, bilo od Barišića ili nekoga drugog za osnivanje ili potporu u osnivanju stranke. S druge strane, laž je da sam ja bilo kada sreo gospodina Barišića osobno ni nasamo, utroje ili na bilo kakvom sastanku – dodao je Ljubić.

Ali Barišić tvrdi da ste Vi osobno preuzeli novac koji spominje!
Ma ne. Čovjeka nikada nisam sreo. S druge strane, ja tražim neka bilo tko, a ne samo on posvjedoči iz BiH i Hrvatske da mi je bilo kada netko nešto dao i neka to bilo čime potkrijepi, ja sam u tome slučaju spreman preuzeti sve grijehe svijeta na sebe. Prema tome, želim ponoviti da se radi o laži – naglasio je Božo Ljubić.

Glas naroda

sve dolazi na svoje pa i tvoje muljaže.

Ma nije Bozo. Di bi on nesto uzeo. Nije in takav.

Božo Ljubić je najveća prevara u politici BH Hrvata! On se bori samo za sebe i svoje dupe :(

Ama kakav Bože on je ko duša Božija pošten ide u crkvu redovito samo lažu na čovjeka.HAaHaaaHa!!!!?????

Ljubić: HDZ 1990 nije nikada primio nikakav novac od HDZ-a Hrvatske
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari