Zaboravljeni branitelji pozivaju članstvo na okupljanje, tražiti će sastanak sa Čovićem

ljubuski.info

Temeljem najave kako će član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda i predsjednik HDZ BiH, dr. Dragan Čović, u ponedjeljak 24. travnja boraviti u službenoj posjeti Ljubuškom, sa ciljem obilježavanja 27. obljetnice osnutka OO HDZ BiH Ljubuški, predstavnici Udruge Zaboravljeni branitelji Ljubuški su odlučili zatražiti sastanak s gosp. Čovićem, tijekom njegovog boravka u Ljubuškom.

Budući da su već duže vrijeme bezuspješno pokušavali održati sastanak s gosp. Čovićem, i budući da je izostala politička podrška njihovim časnim i legitimnim nastojanjima, gdje su ponovno izigrani od vladajuće većine u Parlamentu FBiH, Predstavnici UZB namjeravaju gosp. Čoviću prezentirati svoja dosadašnja nastojanja i uvjete, a to je usvajanje Rezolucije branitelja u Parlamentu FBiH.

Zaboravljeni branitelji su već organizirani i spremni na masovne prosvjede i blokade, ali ovim putem žele dati još jednu priliku politici, gdje gosp. Čović igra značajnu ulogu i ima mogućnost stati iza opravdanih zahtjeva istinskih branitelja.

U cilju slanja što jače poruke, UZB i ovim putem poziva svo članstvo okupiti se u ponedjeljak 24. travnja 2017. godine, u 11 sati ispred zgrade Općine Ljubuški.

UZB Ljubuški

Glas naroda

netriba sastanak s njim nego ga zatrat iz ove zamlje i oduzet mu sve što nam je pokra

Šta ćete vi u Ljubuškom u Sarajevu daju prava. Helez vam je u BBugojnu, eto možete i u Bugojno.Vi sve jeste samo Hrvatski branitelji niste.Možda bi vam čak bio dobar i Izebegović.Kad su blokade u pitanju svakako blokirajte Sarajevo,jesteli bili nedavno u Sarajevu.Svakako blokirajte što ste osvojili.Vi bi htjeli ploča ispod mrtvi kobila.Zašto bi vas primao Čović kad niste Hrvati nemate niti predznak Hrvatski.Koliko se sjećam primio vas je i Medved zar vam on nije riješio probleme,ako nije zašto ste išli u Zagreb i trošili novce.Ovaj vaš član kaže da Čovića treba istjerati, ja bi ga isto istjerao iz Mostara u Ljubuški da vam malo popravi prosjek.Eto poslije svega sada vam valjaju i Hrvati,neovisno jesuli SDP----ovci.Nema više povratka ka starom,Helezu ti se sjajiš istim žarom.

Ti si golub na grani za razliku od drugih

Ne ka-ki golube! Tko si ti ? Koliko si kvadratnih kilometara osvojio! Ti zaboravljaš ,kako su ovi ljudi branitelji! Ali ,bez ikakvih prava! A ti golube ,kakva ti prava uživaš!?Možda si ,foteljaš -punih džepova! I kako ti iz te pozicije razumiješ -muku braniteljsku!? Branitelji pružaju ruku pomirbe predsjedniku Čoviću !Prihvatit će on sastanak! Pametan je on!

golubčiću,dođi sutra pred općinu.

Napokon normalna priča.

Eto dode maca na vratanca!
Cudni su putevi gospodnji !

Konačno revolucija u Ljubuškom svi na barikade u ponedjeljak.Pokažimo koliko nas ima koji ne šutimo više.

Samo naprijed pokazite mu da vas nitko nemoze zaustaviti, a gosp. Barbaric, neka otvara radna mjesta u Ljubuskom, a ne slati zahtjeve da Ljubuski postane grad, jer sto ce nam oznaka grada kada u njemu nece biti omladine, koja je primorana napustiti svoja ognjista....

Zaboravljeni samo naprijed, narod je uz vas.
Bog vas blagoslovio....

Eto ti otvori samo jedno radno mjesto.Ti znaš kako se to radi jer si pameten.

Eto kako sirovina razmislja,cuj sto ce nam status grada..aj se propucaj

Sokolovi su spremni!

Umjesto da pozdravite dolazak predsjednika da nam pomogne u ovim teškim trenutcima poljoprivrede vi nasljednici partizanskoga pokreta po starim metodama to razvaljujete..

Kakav predsjednik.Koja je razlika između njega i Komšića.Šta je uradio.NIŠTA.Unakazio nas.Vrijeme je za promjene narod treba drugog vođu.

Branitelji-nasljednici partizanskog pokreta! Reče krivokletnik i ostade ,živ! Istina je ova -branitelji su bili u rovu!A ti nasljednici u vlasti! A i danas su!

Ma dosta vas je više. Trażit ćemo ovo,trażit ćemo ono. Ja sam bio i ostat ću zaboravljen, ali s ovim vodstvom nebi ni kuke brao

Za Gosta ,
Znaci da ti nisi među ovih 500 ZB što im odgovara rukovodstvo .
Nešto si usamljen !

Ajde čovićevac ne di pri,ne skrivaj se iza zaboravljenih.

e aje da vidimo i to

Bravo...Pazarni dan.Ponedjeljak..u polje se nemoze..Sve je mraz unistio..Biti ce veselo.

Nadite mu odmah posao u njemackoj

Poštovani Zaboravljeni Branitelji Podružnice Ljubuški!
Skupite se opet ispred Općine Ljubuški kao prije par dana ispred boćarskog doma. Neka vas "predsjednik svih Hrvata BiH" vidi.Nemojte ga vrijeđati, galamiti,praviti probleme i nered jer nitko pa niti on nije vrijedan toga.Pokažite mu tko ste.Dokažite mu tko ste.Vojska zaboravljenih Branitelja koja je ostala kao jedina moralna vertikala hrvatskog naroda.A on i njegova pratnja neka vas vide jer će imati što i koga vidjeti.Vidjeti će srce i dušu hrvatskog naroda koja se skrivala svih ovih godina,ranjena a nikada slomljena,dok sada konačno dolazi vrijeme da dišemo skupa,pokazujući i gradu i svijetu put istine i pravde kojim ponosno koračamo do našeg zacrtanog cilja do kojega nas nitko i ništa neće moći zaustaviti.U ponedjeljak 24.04.2017 godine neka se sve šareni od hrvatskih trobojnica i ratnih zastava HVO-a u vašim rukama a netko drugi neka mijenja boje na svojim obrazima zbog učinjene nepravde hrvatskom narodu.Neka se netko drugi stidi pogledati u oči vama poštovani Branitelji,majkama koje ostadoše same na škrtoj hercegovačkoj zemlji jer su im se sva djeca razbježala po cijelom svijjetu zbog pogubne politike naših političkih predstavnika u BiH i ŽZH,uništenim gospodarstvenicima,poljoprivrednicima,umirovljenicima,socijalnim slučajevima,studentima,đacima,radnicima kojima preostaje samo odlazak trbuhom za kruhom jer su svi odreda izgubili vjeru u sve i svakoga zbog te politike.Ostanite dostojanstveni i neka vaše dostojanstveno prisustvo mjestu gdje dolazi svita "predsjednika svih Hrvata BiH"ostane kao trajan znamen općini Ljubuški i prvi znak pobjede koja nas sve skupa uskoro čeka.

Poštovani gospodine Marušiću. Mi, Ljubški ZB uvijek smo bili jedinsteveni i nismo nikome pravili probleme. Uvijek smo se borili dostojanstveno samo za svoja prava i prava svih obespravljenih ma gdje bili. Kamo sreće da ovakvih ima još više i u drugim općinama u ŽZH i cijeloj Federaciji. Istina bi već davno isplivala na vidjelo i nepravde bi se davno ispravile. Mi ZB Podružnice Ljubuški očekivamo i od Tebe da nam se priključiš kao predsjednik udruge na nivou ŽZH i da sa sobom dovedeš još članova udruge koji će s nama zajedno iskazati opomenu gospodinu Predsjeniku "svih Hrvata" kako ga Ti zoveš. Ljubuški branitelji su uvijek bili za svoj narod jedinstveni, jaki i nikad nisu pravili probleme nikome samo traže ono što im pripada a ujedno upozoravaju Vlasti da isprave ono što su dali nekima a što im po vrijednosnim kriterijima ne bi trebalo pripadati.

Posmatrajuci vas izdaleka , mi vidimo da ste uzbunjeni - jer niste dobili ono sto vam pripada .Koliko se mi sjecamo , brantelji se nisu boriuli za pare ni privilegije , niti su tada uzvikivali parole da se oni bore za pare . Ono kao - jurisano , jer moramo doboti ono sto nam pripada ! Ja sam tada misio da se banitelji bore za poravdu , a ne za pare . Ispao je da su se borili za pravdu , ali je Pravda - pare ! A polja pusta !...Razumijem ja ljude u teskocama . Oni kucaju na sva vrata za neka svoja prava .
.
Jesu li ta prava u rukama Covica ? Ispada da Covic drzi pare u dzepu i dili kome on hoce , uzimaqjuci - ponajprije - sebi placu ! Po onoj staroj pitalici : "Ko u vasoj kuci dili - meso " ? Niko ne potsjeca na to - da meso treba zaraditi , a ne cekati da besplatno stigne - priko grane ! A i kad stigne - najprije se dili - hrvatskom narodu ! Kad hrvatski narod postane gradjanin - bit ce bolje . Mnogo bolje !...

"Posmatrajuci vas izdaleka , mi vidimo da ste uzbunjeni " Kako si proziran moj Graniću! Ne znam koliko imaš godina, pretpostavljam da si star a ako nisi, onada si jako gl.p. Nažalost naši očevi su od takve inteligencije morali napuštati svoja ognjišta kako bi nas prehranili - i još se usudiš komentirati nešto. Pa daj molim te objasni mi tko ste to više "Vi" što nas "posmatrate" izdaleka............. Ajde da se sutra upoznamo!

Ko vam je ovaj Vlado nešto je prepametan on se razumije i u gospodarstvo.Jeli on uzeo humanitarnu pomoć i kupio auto.Ima jedan takav u Širokom neznam jeli taj. Što se tiče Čovića Hrvati sa ovih prostora nisu imali boljeg vođu.Ukratko bi se moglo reći živio Ćović. Zašto ga mrziti kad je dobar narod ga izabrao.Eto ja bih volio da sam na njegovu mjestu ali narod neće mene oće njega,u čemu je problem.Problem je u vašim gavama.Kad vi imate problem u glavama ,možemo zamisliti kakve bi vi izabrali.Dok ga vi mrzite sve je dobro,nedaj Bože da ga vi počmete hvaliti.ŽIVIO DRAGAN ČOVIĆ.

Vlado koliko ti dođe u Širokom na sastanak zaboravljenih , 15- 20, pa sada bi ti u Ljubuškom komandovao brigadama a vi naivni Ljubušaci opet dopuštate da vas Širokobriježani preveslaju, Čović je u Širokom bar jednom tjedno pa što gore ne protestujete, nesmiš se ni pojaviti ...a vama Ljubušacima Bog pamet prosvitlio.

U 1.14 poslije ponoći komentiraš! Kolika je tarifa za noćni rad ! Marušiću podrška!

Za Hol... Ako ga toliko volis,vodi ga kuci, ako je tvoj predsjednik, eto ti ga, bacaj pred njega cvijece. On i njegovi podanici su zatrli Hrvatski narod skupa sa njegovim prijateljem Izetbegovicem. Tebi je ocito dao posao i zaposlio ukucane, dok ti je dobar. Nama, obicnim ljudima, koji nismo stranacki nastrojeni, nije dao nista, uzeo je i ono sto nam pripada. Poljoprivreda i je unistena zbog njegove politike... Treba ga protjerati u Saudijsku Arabiju, tamo su njegovi prijatelji, prodao je Arapima skupa sa izetbegovicem cijelu Bosnu, pa sada gleda sto moze prodati u Hercegovini. To mu nije babovina, za Hercegovinu nije ni prstom mrdnuo otkad je na vlasti... A ovi Zaboravljeni su mu stvorili i omogucili da sjedi u udobnoj fotelji, prima dobru placu i ne radi nista... Toliko o tvom DRAGOM DRAGANCETU...

Potpisujem sve navedeno.I nas iz Bosne je otjerao Čović svojom politikom više nego Alija u ratu Nema mladih

Covicu gdje si bolan zaradio lovu za onako velike dvore bijela kuca im nije ravna
gdje si bio dok smo mi crncili po ROVOVIMA da nisi mozda u MAKARSKOJ
znas li tko su LJUBUSKI ZABORAVLJENI ne znas morat ces nas upoznati
znas li koliko ih je gladni i koliko primaju mjesecno bolan ni marke
jesi li cuo za REZOLUCIJU ma nisi ali cut ces za REVOLUCIJU!!!!

Radi štogod ko te nauči prosit uhljbu jedan ti ćeš o revoluciji govoriti a potpisati se ne znaš pih

Нисмо ми били на истој страни ни онда ни данас, онда смо вас веслали данас вас ћерамо на струју.
Неће вас бре нас преседник ни погледати, камо ли са вама причати.
ХДЗ Љубушки

U ponedjeljak svi ispred općine: zaboravljeni, nezaposleni, umirovljenici, studenti, poljoprivrednici ... pa da vidimo .....

svi idemo da nas nahrani draganče sa sedan ribica ako draganče dođe možda čovek odustane no čekamo svi našeg dragančeta

oću i da mala moskva bude grad VELJACI i GRAB

mismo dragančetovi draganče je naš svi u ljubuški svi i kućni ljubimci

štavanje šta mislite daćete postić u ponedjeljak samo morete dobit degenek policija će izać nije van kriv čović već vi kadase glasa za hdz etovan sada kanitese vi toga ljudi

Uhljebu,radi nešto nemoj samo piskarat

Tiša Kiseljaku ne oglašavaj se.Svi ti se smiju kako vodiš sjednice općinskog vijeća.Nema goreg od tebe najlošiji si predsjednik oćinskog vijeća.Toni je visoko postavio ljestvicu Kiseljačka naobrazba to ne može slijediti.

Evo i ja ću izići ispred Općine, ali mi je stvarno poniženje da iziđem pred tu osobu tražeći od nje nešto. Počeo mi se gaditi, iako sam na prošlim izborima glasovao za njega. Ovo je najiskrenije. On ima nekakve titule i omogućio je tako i drugima da magistriraju i doktoriraju na "nekim" veleučilištima kako bi ih mogao pozicionirati u ovkvom društvu a gdje bi i apostol Toma već davno skužio što rade i čemu nas vode. Duboko sam uvjeren da većeina Hrvata koji su išli u rat nisu htjeli dosadašnja rješenja. Jadni ti smo što moramo raditi da dođemo do pravde, ali ja ću i ovoga puta nadvladati poniženje i izići pred Općinu. Čoviću znam da ćeš imati dobro osiguranje... ali bar pokušaj mene i ostale ispred Općine iskreno (a ne politički) pogledati u oči.

Svi BiH politicari mogu gledati narodu u oci i lagati, jer su tako naucili, misle da su dobrodosli. Treba njega uvjeriti da nema sta traziti u zap. Hercegovini.Oni su davno pođonili obraz, kojeg nisu ni imali...a da vjeruju u Boga radili bi drugacije...

Ja ne prosim niti ijedan zaboravljeni samo trazimo sto nam po zakonu pripada, ako mogu lazni primati pozamasne svote pa mozemo i mi sto smo bili u rovovima i posteno svoje odradili .
A ovome gore sto kaze da prosim, dodi u ponedjeljak pred opcinu pa nam reci u lice i pitaj tko je SOKOLOVO GNIJEZDO kad si [ * neprimjereno * ], izvoli ...

cova i barba dosta je vise PAROLE DAJ MENI, DAJ MOME, ZAPOSLI SVOGA IZ SVOJE PARTIJE I VISE NIKOGA nikom vise ne treba zivjeti samo vama i vasima e nece moci jedino preko mrtvih ZABORAVLJENIH ,da dobro upamtite jedino preko nas mrtvih drugacije nikako!!!!

Bog vas pomoga jesteli culi Vladu sto je reko a vi vredjate ljude sto vam je kriv Tisa Barba Covic onda vam je bolje ostanite kuci nego se sramotiti i vjerujeteli u Boga moze vas kazniti zbog zla jezika

Nema Čovića on sad trenira fudbal
www.youtube.com/watch?v=zQZ3K2PcjjA

Nije Tisa Toniju ni do koljena!

Hej ti ja nisam protiv Tonija covik je ok a sto fali kvesicu !!??? Svaka mu cast sast sto neda nase.Tisa skidam ti kapu do poda a ovi sto su protiv tebe to je ljubomora a mozda ce doc vrime da ce te moliti zanesto neka ih je sram

Toni je intelegentan.kulturan pametan fincukast sto bi reka Gangster iz Imockog.

Ja sam zaboravljni branitelj i nas dvista se dogovorilo da cemo pratit di barba i cova idu poslje sjednice na rucak i mi tu idemo skupa sa njima rucat ...pa neka nas ne puste ti njihovi ugostitelji u restoran..svi zaboravljeni neka otvore cetvere oci kad nam se izgube na straznji izlaz di idu rucat da im se usremo u rucak da ga ne poidu u miru......protesti ispred restorana pa cemo vidit kome ce dojadit

Zaboravljeni branitelji pozivaju članstvo na okupljanje, tražiti će sastanak sa Čovićem
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari