Tijekom vikenda pet prometnih nesreća i tri kaznena djela u ŽZH

ljubuski.info

U protekla tri dana na području Županije Zapadnohercegovačke evidentirana su tri kaznena djela te pet prometnih nesreća.

Od tri evidentirana kaznena djela, dva su iz oblasti imovinskog kriminaliteta te jedno kazneno djelo iz oblasti sloboda i prava čovjeka i građanina Kaznenog zakona Federacije BiH. Iz MUP-a ZHŽ dodaju kako policijski službenici poduzimaju operativno-taktičke mjere i radnje na rasvjetljavanju navedenih kaznenih djela.

U pet prometnih nesreća ozlijeđena je jedna osoba, a sve su okarakterizirane kao nesreće s manjom materijalnom štetom.

Od ostalih događaja u protekla tri dana na području ŽZH vrijedi izdvojiti jedno narušavanje javnog reda i mira, a iz policije navode da će protiv počinitelja poduzeti odgovarajuće zakonske mjere i radnje.

Komentari

Malo ljudi i gine kakve ceste i vozila puštaju u promet.80% cesta je neispravno i isto toliko vozila koja su većinom uništena upravo zbog ovakvih cesta.

slažem se što se tiče cesta ovoliki novac dajemo prilikom registracije vozila samo neka neko pametan stane dnevno kod tehničkog pregleda croacija :; i tehničkog pregleda ,euroherca samo u ljubuškom da ne govorim u ostalim gradovima u okruženju pa da vidi koliko auta uđe na tehnički a nijedno nije ispod 700 pa i 1.000 maraka od tog ode pola za ceste županije ceste federacije pa još neke ceste a ceste da te bog sačuva ja se sjećam kad je makadamski put bijo puno bolji i ravniji ja u sebe na mercedesu "s" 400 dva puta ove godine mjenjam kompresore koji koštaju jedan 800km da negovorim drugo a autu tek 5 godina sad će neki reć j=== te mercedes šta se fališ ali je ono tako neka neko pokrene nešto u vezi ovi cesta a ja sm sa vama sigurno u tome dovoljno je put gojanova pumpa crkva cerno pa sve do lovačkog restorana čitluk naj bolje bi bilo šta god promjeniš na autu dijo i račun ugradnje sve poslat na naplatu cestovnoj službi

Gdje zive Hrvati BIH oni i nemaju nikakvih modernih cesta a te ceste sto postoje to je tek toliko bilo da donjih mogu doci sa tenkovima i kamionima da vas porobe i zatjeraju.
Ceste za Hrvatski narod nisu nikad bile ni planirane.
Sramota a zashto i placati i kome zar Hrvatska sirotinja koja nikad nije imala nishta niti ikakve koristi. nije im niko nikada nishta dao za dzabanu.

Svakako te aute sto opravljate su cilj novog rata a ono se nalazi u nekvalietnu gorivu da vam se motori sto prije pokvarljuju.Zar neko drzi do vas trgovci i mafija i ostale varalice rade lupeski posao.

Tijekom vikenda pet prometnih nesreća i tri kaznena djela u ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto