Potvrđene optužnice Tužiteljstva ZHŽ

ljubuski.info

Na službenoj stranici Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg je objavljen dokument s popisom potvrđenih optužnica do. 1.3.2017. godine.

Prenosimo potvrđene optužnice iz Ljubuškog.

Potvrđena optužnica protiv Bojana Blaževića iz Ljubuškog

Dana 30.1.2017. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 8.12.2016. godine, podignuta protiv Bojana Blaževića sina Zorana, s prebivalištem u mjestu Mostarska Vrata b.bb, općina Ljubuški, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa iz čl. 336. st. 1. u svezi sa kaznenim djelom Ugrožavanje javnog prometa iz čl. 332. st. 1. KZ F BiH.

Potvrđena optužnica protiv Stjepana Brkića iz Ljubuškog

Dana 27.2.2017. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 20.2.2017. godine, podignuta protiv Stjepana Brkića sina Joze, s prebivalištem u mjestu Hrašljani-Ligat, općina Ljubuški, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl. 23. u svezi sa čl. 3 st. 1. Zakona o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obveznom osiguranju od odgovornosti ("Službene novine F BiH", broj 24/05) u svezi sa čl. 2. st. 1. KZ F BiH.

Potvrđena optužnica protiv Josipa Rose iz Ljubuškog

Dana 6.2.2017. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 15.12.2016. godine, podignuta protiv Josipa Rose sina Ivana, sa prebivalištem mjestu Vašarovići, općina Ljubuški, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Ugrožavanja sigurnosti iz čl. 183. st. 2. KZ F BiH.

Potvrđena optužnica protiv Vencela Petrovića iz Ljubuškog

Dana 27.2.2017. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 24.2.2017. godine, podignuta protiv Vencela Petrovića sina Martina, sa prebivalištem u mjestu Klobuk, Ljubuški, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Šumske krađe iz čl. 316. st. 2. u vezi sa st.1.KZ F BiH.

Potvrđena optužnica protiv Joze Hercega iz Ljubuškog

Dana 30.1.2017. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 19.12.2016. godine, podignuta protiv Joze Hercega sina Ante, sa prebivalištem u mjestu Prolog b.b., općina Ljubuški, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa iz čl. 336. st. 3. u vezi sa kaznenim djelom Ugrožavanje javnog prometa iz čl. 332. st. 3. KZ F BiH.

Potvrđena optužnica protiv Jurice Sušca iz Ljubuškog

Dana 10.1.2017. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 22.12.2016. godine, podignuta protiv Jurice Sušca, sina Joze, sa prebivalištem u mjestu Cerno b.b., općina Ljubuški, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl. 23. u svezi sa čl. 3 st. 1. Zakona o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obveznom osiguranju od odgovornosti (S. novine F BiH" broj 24/05) u svezi sa čl. 2. st. 1. KZ F BiH.

Potvrđena optužnica protiv Stipana Mišetića iz Ljubuškog

Dana 3.1.2017. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 22.12.2016. godine, podignuta protiv Stipana Mišetića, sina Ivana, sa prebivalištem u mjestu Grabovnik b.b., općina Ljubuški, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Ugrožavanja sigurnosti iz čl. 183. st. 1. KZ F BiH.

Napomena:
"Prema načelu pretpostavke nevinosti iz čl. 3. st. 1. ZKP-a F BiH, svatko se smatra nevinim za kazneno djelo dok se pravomoćnom presudom suda ne utvrdi njegova krivnja, radi čega potvrđivanjem optužnice protiv određene osobe za konkretno kazneno djelo, ne predstavlja njenu kaznenu odgovornost za počinjenje kaznenog djela, jer se krivnja počinitelja utvrđuje pravomoćnom presudom."

Županijsko tužiteljstvo Široki Brijeg

Komentari

Jedno je sigurno niti jedan od ovih pacenika nije u KRADEZU. Nacelnice disi jeli ista ostalo u gradu osim zidova. Pozdrav iz Frankfurta od mladih gastarbajtera i hvala na poslu,neka te dragi Bog cuva i da se molis svake nedilje da jos vise budes ima, a kada doli sve odneses dodi vamo da vidis sta je Ljubusaka puni ko brod svi cemo dati koliko god bude trebalo , ti samo reci cifru.

sve točno ali on traži jedno 80%,toliko je tražio

Gdje su optužnice protiv njih

još niste svatili da ste prošle izbore tjesno izgubili a na sledeće netrebate ni ić

A je. U pravu si 16 vjecnika adz a 90ka 5.
Matematika prava kumrovecka
Probaj u konzum se zaposliti njima trebaju ti takvi matematicari

u kradezeu je sve naštimano i nije regularno čak namještaju i pučku misu kako im paše

pokret otpora - vidiš da se od istine ne može pobjeći pokret otpora = HDZ, partijaška podsla Udbaši i uboj*ce hrvatskog bića.
je*o vas ваш велики вођа драганче, no neka još malo triba od vas glavu okrećati u javnosti i čepiti nos kad se kraj vas priđe.

ој хрвати све вас странка са драганом прати, алај ћемо по свету вас растрати.

dragan je mila majka za našeg despota

kradeze je nas bise pokralo nego turska za 500 godina katastrofa pozdrav iz frankfurta i svi dolazimo na izbore

ovaj kradeze piše ćirilicom neznam čitat ćirilicu

Patite jadnici jadni

još malo pa će i ovaj poradi prikrivanja kriminala.

https://www.youtube.com/watch?v=5WzV9EjlukM

piši kako ti je lakše što se trudiš na hrvatskom jeziku, slobodno ti na svome UDBAŠKOM kao i do sada sljedi velikog vožda pa ovako kako je u statutu parzije ovaj tjedan trebate se izjašnjavati na izvornom dragančetovu jeziku

"Патите јадници јадни".

Dobro ti li nacelnik Pu Ljubuski salje kaznene prijave??? Cisti kriminal???

Kaznene zbog prometnih prekršaja a ništa o krađi državne imovine e jadovi jadni

Da su vaši sinovi ovdje navedeni nebi pisali puna imena i prezmena, nego incijale... [ * neprimjereno * ]i jedna

Potvrđene optužnice Tužiteljstva ZHŽ

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari