Gorenje održalo lekciju rukometa Izviđaču 32:36

ljubuski.info

Večeras je Gorenje u gradskoj športskoj dvorani održalo pravo rukometno predavanje vodstvu i igračima Izviđača. Utakmica je riješena već nakon 15 minuta prvog dijela kada su brzim kontrama, odličnom igrom u obrani igrači Gorenja došli do 8 golova prednosti. Sve ostalo je bilo rutina iako su domaći igrači došli do dva gola zaostatka sredinom drugog dijela.

Međutim mladost i borbenost igrača Izviđača više ne može biti izlika za loše rezultate, niti bilo kakav umor, nedostatak trojice povrijedjenih igrača. Očito je kako Izviđač nema igru u napadu, momčad nije dobro pripremljena za obrambene zadatke, obzirom na momčadi koje gostuju u Ljubuškom. S tribina igra se doima kao stihijska, igrači srljaju u solo akcijama. Od strane Izviđača za gotovo 60 minuta nije se mogla vidjeti niti jedna izrađena akcija, dok su gosti punili domaći gol protunapadima i udarcima sa čak 11 metara.

Trener Grbavac nije imao nikakvo rješenje za Potočnika i Medveda, koji su postigli 23 gola, a izolaciju ove dvojice odličnih igrača nije niti pokušao.

Zanimljivo je bilo vidjeti suradnike Grbavca, koji nisu analizirali niti statistiku, nisu pokušali ukazati na stanje u terenu. Želja navijača je stvaranje u svakom pogledu vrhunske momčadi, koja bi trebala biti standardna u ovoj regionalnoj ligi.

Porazi od boljih ne bi trebali biti problem, ali Izviđač nema igru, niti igračkog poleta bez obzira što se radi o najmlađoj momčadi lige. Očito je da niti sadašnji lideri kluba nisu se u stanju organizacijski niti znanjem nositi sa zahtjevima natjecanja, pa se doima kako imaju svrhu vlastite lokalne promocije.

Rezultat od 36:32 za Gorenje nakon prikazanog nije nikakvo iznenađenje.

Oko 2200 navijača je bilo na visini zadatka. Navijanje nije izostalo niti kod -8 i oni ipak zaslužuju puno više.

Glas naroda

Svaka je na mjestu.

Upravo odlaziiiiij

šta bi oni da igraju svaka tri dana
odali bi ko babe
zenko bolan imate li ikakvo križanje u planu????????????????

Svaka cast na komentaru,nadam se da ce ga i uprava procitati?

Potreban je novi trener,a ako co osig. nije u stanju kupit pet igrača a glase ko naj jače osig.

Jopet utakmicu započinje "politički" (Ševin) golman Kvesić, džabe je "Maki" prošli put branio k'o u transu, jopet Hrstić igra obranu a sidi u napadu na klupi, taktika, nema šta.
Jopet ovo, jopet ono, jopet...

Džabe pojedince favorizirati kad su istrošena roba koju moraš ugurati da se prodaju, neće nitko takvu robu, ne kupuju se igrači po političkoj (HDZ) iskaznici.
Moraju dati malo više, (krv i znoj) Grba moj!

Ne mere to tako Grba jbg. ne šljive te više igrači jer vučeš poteze po zadatku onih koji o rukometom nemaju pojma, a ti gaziš na svoje dostojanstvo i pišaš se na svoj mukotrpni rad poradi ovih što su umislili da su bogovi, a nisu bolan ne bio, jedan je Bog.

Jednom živiš život da li teže ali dostojanstveno ili lagodno,oborene glave na privuzi loših gospodara i tvoraca kaosa, koji sada upravljau Izviđačem ti odlučuješ, zato...

Bradvicu za trenera...čovjek vjerovatno od tri lopte nebi prepoznao rukometnu

Pa šta vi mislite politika je i kod manji uzrasta igraju tatini sinovi a drugi služe za popunu autobusa i pikrivanje putni troškova.

Ne bojte se ljudi tu je David Grbavac, erudita, čovjek za sve djelatnosti, sve pokriva gdje god partija (HDZ) poželi.Ali gdje se pojavi tu je propast zagarantirana.Žalosni sporte Ljubuški i tu su došli uhljebi partijski a vi isprana mozga samo kupujte ulaznice i navijajte.

bradvica možda ne raspoznaje lopte nije završio dif no raspoznaje jako dobro lopovluk to je važno

Izviđač je fenomen,parira ekipama koje imaju deset puta veći proračun...Izviđač je fenomen

Pravi navijači na tribine,Ljubuški politička opozicija par treninga na Babovcu

Izviđač ponos grada mog

Nije bolest sve što boli...

Tko napisa osvrt na utakmicu je sportski neobrazovan,ljudski ograničen a karakterno pokvaren... a izgleda nema ni pubiku

U utorak 14.3 protiv najjače momčadi Seha liga-protiv Vardara,samo hrabro-samo jako

Bravo izvidjač

Mislim da bi autor texta volio da Izviđač igra republički a ne regionalnu ligu. Vjerovatno mu smetaju Izviđačevi sponzori pa ovako pristrano i neprofesionalno piše....Izgleda da je pročitan od sportske javnosti

Od kada nema mucića i akademije, nema ni napretka samo nazad.
Mucić je bio rukometaš i znao je što treba, dok je Ševo i i ova ekipa i dan danas misle da je lopta četvrtasta.

UPRAVNI ODBOR IZVIĐAČA:

Toni Kraljević, Nevenko Barbarić, Miroslav Rupčić, Ivan Ševo, Ivan Luburić, Zdenko Džajić i Mladen Džajić.

Pametnom i viška kamo li dosta.

Živa istina .

Mucic je digo klub sto je istina a isto tako sa losim ljudima oko sebe ga je umalo i unistio, vjerovo je ljudima sa strane a ne domacim. Ulagao je u igrace iz vana a domace je odbacivao,davao je place po cca 2000km igracima koji su bili tu samo radi novca i nisu uspjeli uzet titulu ovi decki su je uzeli sa prosjek dzeparcom a ne placom...zato nemojte pricat kad neznate nije sve crno da je crno isto tako nije sve bijelo da je bijelo... ljubuski trenutno ima cca2200 trenera od kojih 2199 nezna kolika je duzina terena kolika je povrsina gola kolika je velicina lopte i tako dalje... uzivajte i lp

Upravni odbor Izviđača sve odreda rukometaši i sportaši.Živio HDZ.

Drago mi je kad kradeze gubi pa makar i na sportskom planu.

Sinoć lijepa atmosfera u dvorani,šteta što je izviđač sa previše respekta ušao u utakmicu što je protivnik iskoristio i otišao na pokazalo se nedostižnu razliku. Izviđač nakon buđenja odigrao odličnih 40 minuta.Ipak je izostanak Šarca i Pavlaka veliki hendikep,zna li se kad se vraćaju

Eh, kad neobrazovan puk komentira.

Rezultat se piše a ne kako su igrali točka.

Zašto sea autor teksta ne potpiše..

Zato što je pljuvač a ne novinar

Gorenje održalo lekciju rukometa Izviđaču 32:36
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari