Ljubušaci pozvani podržati akcijski plan u borbi protiv korupcije Općine Ljubuški

ljubuski.info

U Gradskoj vijećnici Općine Ljubuški u ponedjeljak će se održati konferencija za medije na temu "Upoznavanje građana s Akcijskim planom u borbi protiv korupcije Općine Ljubuški".

Nazočnima će se obratiti predstavnici Općine Ljubuški, Luka Krstanović, predsjednik OV Tomislavgrad i Asmir Orman, predstavnik Centra za građansku suradnju.

Ovaj projekat, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj u BiH (USAID), realizira Antikorupcijska mreža u BiH - ACCOUNT.

Iz Centra za građansku suradnju su pozvali sve predstavnike mjesnih zajednica Općine Ljubuški, općinske vijećnike OV Ljubuški, zainteresirane građane i medije sudjelovati na konferenciji i, samim tim, podržati Akcijski plan u borbi protiv korupcije Općine Ljubuški.

Glas naroda

Hoće li Nevenko držati predavanje

Diće se Neuvenko sakrit možda na dnevni briđ kod martine .obeća joj posao u Dom ,stalno zatvoreni na Bučinama ,

S čim ga je podmitila da mi je znat

unašoj općini nema korupcije to je kradeze veza i poznanstvo sve je tu neregularno no oni drže praosuđe i policiju i nikom ništa demokracija kradezea

HDZ je stranka - pokret, stranka koja je pobjedila zloglasni komunizam u tvojoj majci Yugi i ubila ti tu majku, a ćale ti Broz je i prije toga krepo.
Sada si ti siroče, hvata te panika kao mrave na dubu ispod kojega gori vatra.
Neka, tako vam i treba! Sada, vi preostala siročad, nema te drugoga izbora nego slušati pobjednika i pokoravati se svakom njegovom zahtijevu. Ako ti oni kažu da skačeš u septiču, to moraš jer si gubitnik.

HDZ je pobjedio i prijatelji, ali ih je još puno ostalo i zulumćare izvan svoga ćumeza, što će ih dovesti u poziciju sa vama - crvenim gnjidama.
Dakle, i zelene i crvene gnjide će morati slušat, a ne zapovjedati.

Vaš rok trajanja je istekao!

Đekna idi se liječi,davno ti je vrime bilo

Odakle onda kumunističkog sina Tihomira kvesića predsjednika općinskog vjeća i Tonija Kraljevića ministra financija iz komunističke kuće u HDZ?

Pa ovo je komunizam,šta ste drugo mislili da je.Ovdje je vlast roba koja se davno istrošila,roba kojoj je odavno istekao rok,pa počela smrdjeti na policama.Samo nema nikoga da je skine sa tih polica i baci u otpad i da stavi drugu,novu nepokvarenu robu.I mi smo krivi što roba na policama smrdi,nismo htjeli lošu robu zamijeniti novom,pa sad imao kiselu sezonu.

načelnik nezna kartat ako neradi martina smjenu

Ova država je postala Top lista nadrealista.
Da stanje nije žalosno, bilo bi smiješno.

Hoce li biti nacelnik PU Ljubuski...strucnjak u borbi protiv kriminala i korupcije???

nema borbe protiv togab bez oružja

hercegovina treba samo staračke domove i mrtvačnice u svakom selu to i gradi hradeze stalno

kradeze i njegovi uhljebi još nisu sve rasprodali što je tito sa narodom napravio živio tito smrt [ * neprimjereno * ]m

biće biće rata i to građanskoga lepe kuće lepo gore

za đeknu koji je uhljeb i cinkator kradetea

sve prodajem arapim povoljno kuću okućnicu a lip teren na brigu za đamiju dajem gratis i put njemačka jedan smjer živio kradeze vječno

Puno se toga krivo radi već 25 godina tako da su premali izgledi za poboljšanje. Bože daj da moja djeca to dočekaju a ja nemam nade da ću to vidjeti i osjetiti.

I ja bih rado prodao i kuću i okućnicu i 15 duluma natopne zemlje bilo kome pa i arapima. Velike face su nas davno prodale pa što bih i ja mislio o nacionalnom interesu.

sve ćeš te momentatore brzo upoznat no biće ti kasno i zate i ostale rvacke nepismene gnjide a a vi razumite tekst netreba vam pravopis

Za ove što bi prodavali kuće, i bježali, jeste li tako i u ratu radili, najlakše je tako, vridi li se borit protiv nepravde, vridi li dignit glas, ne biti nekad kukavica,, a ne raditi loše kao i ovi kojima zamjerate,, onda ste isti

kradeze p e d e r i ljubuški ste s j e b a l i

VODITELJI PETAR MAJIĆ PERO i kvesić VITO

U većini komentara postoji zrnce istine,ali ima jedna kvaka korumpirani nisu toliko osjetljivi,da osjete trenutak kada su prešli svaku granicu dobrog ukusa.Lopina ostaje lopina, uvijek mu malo, Ovaj štobi proda kuću i imanje za kartu u jednom smjeru taj bi sigurno majku proda za šaku eura.!Njemu je jugosrbija i đžamahirija svetinja.!

Za Đuru, šta bi ti radija, da ti dicu potraše a stare roditelje ostaviše. To reci ovima što od nas ovo napraviše. Jes gledao LJepu našu u Grudama? Fino nacifrani u prvim redovima, da im se divimo, Zašto : Čovjek što bi sve prodao razumje se jer nema zašto ovdje da ostaje. Sad za sada niko im nemože ništa

I moja dica su otišla,ali ja ostajem i borit ćuse dokraja, jednakim žarom kao i početkom devedesete, Nemam ništa osim volje i srca. Ali ove lopine što su od Ljubuškog napravile jedno veliko NIŠTA uništila sva poduzeća ,! Neće moć mirno spavati.Uvijek ću dizat glas i prozivati lopove kao i njihove sljedbenike ,Strpljenja spašen.Dolazi i doće vrijeme.!

čuvaj se ante graniću stiće te ruka kradeze posa je posa pusti biskupa na miru biskup nije komunjara ko cili grab

spremite se braćo dragovoljci boj se bije bije za slobodu i poso nacije ima puno dezertera i uhjleba spremite se braćo dragovoljci

A gdje je pismena Deni Milicevic mama kupila diplomu i zaposlila.Zar to nije korupcija?

Ante,čija je ta mala daj malo podrobniji opis da znamo s kim imamo posla i šta radi dotična.

Za Đeknu i njemu slične, stiče vas kazna , od čovika ili boga svejedno, a pravedni i pošteni,uvijek slobodni. Nikad pokoreni.¡!

Đuro prijatelju da ti pojasnim. Nisam kukavica i nisam spreman prodati i rođenu majku ( a i umrla je davno ) da bih utekao na sigurno kao razne pobjegulje početkom devedesetih. Moja situacija je obrnuta. Početkom rata ja sam se vratio iz inozemstva gdje sam imao boravišnu i radnu dozvolu i uključio se u HVO. Poslije razvojačenja radim privatno ali više nema smisla hraniti ovako skupu državu i vlast u kojoj rade dezerteri i njihova djeca a moja djeca nemaju mjesta. Znam da ima ljudi kojima je ovdje dobro ali je puno više onih koji bi sve ostavili i otišli što dalje. Đuro i ostali kojima je dobro na državnim jaslama zar ne vidite odnos zaposlenih u proizvodnji i administraciji (potrošnji)? Uskoro vam neće imati tko plaću zaraditi. Pozdrav domovini.

Halo načelniče policije ,ovdje Barba izvidi tkoto podkopaje našu vlast ,ako ti ne znaš ništa,da zovem Ćosića ili Čovića¡,! Gospodine način.Barba, nebrini sveću da pohapsim predati SIPi,¡¡ Ruše Đavoljski tj., dejtonski sporazum.

Za gosta 5 ako je tako ispričava se,nisam na državnom poslu ,,ako je tako kako kažeš,onda jedemo ista g........¡ pozdrav U boj za narod svoj.¡!!!!5

U redu je Đuro. I ja se tebi ispričavam ako sam bio grub ali nisam htio. Više sam htio odgovoriti Širokom. Znam da se treba boriti i ne predavati ali dokle? Ja, žena i troje djece koja su u međuvremenu odrasla nismo ni jedne dnevnice zaradili za 25 godina ove vlasti na državnom poslu. Tko je spreman živjeti nečasno u sprezi sa vladajućom strankom zaposlio je sve svoje u državne tvrtke i javne institucije. Pošto nije moguće promjeniti stanje slijedi iseljavanje.

Za gosta , istinu govoriš ali mogu raditi kakogod oće,neće dok oće,Stiže kazna vrlo brzo.Ima nas još koji nismo podvili rep.Sjeti se zadnjih izbora,U boj za narod svoj Bog je uz nas¡.

Hvala ti što me tješiš. Prava riječ u pravo vrijeme puno znači,

Ljubušaci pozvani podržati akcijski plan u borbi protiv korupcije Općine Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari