Obnova u požaru uništene kuće Zdravka Granića

ljubuski.info

Zdravku Graniću, 58-godišnjaku iz Gornje Vitine osmjehnuli su se bolji dani. Zahvaljujući prijateljima, mještanima, suborcima te predstavnicima općinske i županijske vlasti, krenuli su radovi na obnovi u požaru uništene kuće.

Pomoć dobrih ljudi

Naime, nesretni Ljubušak je, uslijed neispravnih i dotrajalih instalacija, u prosincu prošle godine ostao bez krova nad glavom.

Ni unatoč brzoj intervenciji vatrogasaca nije se mnogo toga moglo spasiti, a da priča bude još tužnija, riječ je o hrvatskom branitelju koji je nakon smrti majke u kući sam stanovao.

Uvidjevši alarmantno stanje, u pomoć su mu priskočili dobri ljudi koji imaju za cilj da uništenu kuću, od koje su ostali samo goli zidovi, pretvore u mjesto dostojno življenja.

Kako saznajemo iz MZ Vitina, povoljne vremenske prilike pogoduju napretku radova, no da bi se sve moglo privesti kraju, u razumnom roku, potrebna je pomoć i svih ostalih sugrađana i pojedinaca koji su u mogućnosti pomoći Zdravku kako bi našao izlaz iz teške životne situacije.
"Mještani Vitine su pokazali solidarnost, jednako kao i općinski načelnik i predstavnici županije. Prema mojim saznanjima, novac osiguran od strane Općine bit će utrošen na izradu ploče potrebne za nadogradnju kata na postojećoj kući te za ugradnju otvora. Pristigla je i nekolicina uplata iz inozemstva, što je jako pohvalno i nadasve humano", priopćeno je iz MZ Vitina.

Ukoliko i vi želite pomoći Zdravku, možete uplatiti svoj doprinos na tekući račun UniCredit Bank - 2516076066, primatelj Zdravko Granić.

Za uplate iz inozemstva IBAN: BA393381604079706308, SWIFT: UNCRBA22, UniCredit Bank d.d. Kardinala Stepinca b.b. 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina.
Za više informacija možete se obratiti na kontakt telefon 063 - 715 - 948.

Antonela Marinović | Dnevni list

Komentari

Ta solidarnost općinskog načelnika neide iz njegova dzepa,već svih nas, Načelnik neka da iz svoga dzepa ako je toliko solidaran,

Tako je majstore.Još ga se spominje da mu se netko divi.Spomenite ga i pohvalite kad otvori svoj novčanik.

Obnova u požaru uništene kuće Zdravka Granića

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto