Polaganje vijenaca za sve pobijene franjevce i puk Božji

ljubuski.info

U sklopu obilježavanja "Dana sjećanja na pobijene franjevce i puk" u ponedjeljak su u Širokom Brijegu brojna izaslanstva na Trgu širokobrijeških žrtava položili vijence i zapalili svijeće.

U ime Županije Zapadnohercegovačke vijence su položili predsjednik Vlade Zdenko Ćosić, predsjednik Skupštine Ante Mišetić, gradonačelnik Grada Širokog Brijega Miro Kraljević, predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić i predsjednik Povjerenstva za obilježavanje grobišta Širokog Brijega Pero Kožul; u ime Hrvatskog narodnog sabora član Predsjedništva HNS-a i ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Mladen Begić, voditelj Odjela za Drugi svjetski i Domovinski rat HNS-a Ilija Vrljić i u ime Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Hrvoje Mandić.

Izaslanstvo Vlade Republike Hrvatske i Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske činili su pomoćnik ministra Stjepan Sučić i Ivana Paltrinieri.

Uz nazočnost predstavnika županijske i gradske zakonodavne i izvršne vlasti, kao i predstavnika udruga proizišlih iz Domovinskog rata, intonirana je hrvatska himna "Lijepa naša" te održana kratka molitva koju je predvodio vicepostulator "Vicepostulature postupka mučeništva fra Leo Petrović i 66 subraće" fra Miljenko Mića Stojić.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Vlada ZHŽ

Komentari

u adz-u raspisan natječaj za popunu radni mista
-traži se -
profesionalni nosač vinaca sa iskustvom-uvjet član partije,naklonos guz-nom uverizmu,mrka faca,plitka pamet

steta sto novinar nije ima drona
da slika iz pticije perspektive
dosli su ljudi iz cile hercegovine
da isprate jedne jedine zrtve
drugoga svjetskoga rata
jel tak il ne tak

Recite komunistima, skojevcima i skojevčadi u oči da njima nije mjesto na polaganju vijenaca žrtvama komunizma. To je izrugivanje jer komunisti i njihovi sljedbenici nemalo ni malo pijeteta prema žrtvama. Cijela ta garnitura kradeze-ovaca sa fotografije, to su skojevci i skojevčad. Idite na sutjesku i kozaru, prokletnici, tamo ste prije išli idite i sada. Čudi meda to fratri trpe i dozvoljavaju. Naprimjer da vice nižić partizanski unuk skojevac bude u komisiji za utvrđivanja žrtava rata i poraća, to je njegov đon obraz i partizanski karakter.

posten narod radi u ta doba i sjeca se poginulih svaki dan

Polaganje vijenaca za sve pobijene franjevce i puk Božji

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto