Generalsko pitanje Čoviću: "Što je tvoj nacionalni interes?"

ljubuski.info

Posljednji mjeseci i dana smo gledali kako se sadašnja hrvatska politika bori za kladionice, znamo kako uzimaju novce iz javnih poduzeća, daju lažna obećanja, kako će nas salijetati investitori, već od ove godine, a ono mi nastavljamo tonuti sve dublje i dublje. Prošli put sam predstavio Božu Ljubića odnedavno stanovnika Supetra na Braču, i malog od kužine najpoznatijeg hrvatskog udbaša Stanka Čolaka, Barišu Čolaka, koji je ujedno i šef "najpoštenijeg" dijela hrvatskog pravosuđa u BiH.

Ali, upitajmo se zbog čega istureni hrvatski političari biju boj za kladionice i novac u Federaciji, je li im to samo navika ili "dobra strana kruha".  

Čovićevi ljudi

Jedna od njih je Jelka Miličević predsjednica Odbora za financije HNS, ministrica financija u Vladi  FBiH, pripadnica "najpoštenije" grupacije „SOKO-lovi“, osoba od posebnog povjerenja velikog vođe Dragana Čovića.Jelka Miličević je rođena 10. rujna 1960. u hrvatskom Đakovu. Ekonomsku školu u Mostaru završila je 1979., te diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Mostaru 1983. godine. Od 1996. do 2011. stekla je certifikate revizora i računovođe za izradu analiza, poslovnih planova, ocjene i investicijskih programa i restrukturiranja gospodarskih subjekata pri Consulting Exellence (u organizaciji USAID-a), te za ovlaštenog internog revizora – specijalistice za banke i druge financijske institucije. No, posebnu diplomu za “financijsko poštenje”, stekla je u Sokolu i to na temi – “Kako prihodovati hrvatski novac”.

Od 1984. obnašala je više bitnih dužnosti, između ostalih, bila je istraživač 1. i 2., te voditeljica projektnog tima u Soko vazduhoplovnoj industriji d.d. Mostar, rukovoditeljica računovodstva i financija u JAS d.o.o. Mostar, suradnica stručnog tima za privatizaciju Vlade FBiH (1996.-1997.), direktorica Soko financija d.o.o. Mostar, direktorica interne revizije u Hrvatskim poštama d.d. Mostar, članica Upravnog odbora Agencije za bankarstvo FBiH i predsjednica Odbora za reviziju u “Aluminiju” d.d. Mostar.

Protiv Jelke Miličević podignuta je kaznena prijava u mostarskom Županijskom tužiteljstvu HNŽ poradi zlouporabe službenog položaja i ovlasti u Sokolu, u kojem je radila od 1988. godine. U izvještaju Financijske policije, stoji kako je Miličević, kao predsjednica Komisije za popis imovine Sokola, između ostalog, oštetila firmu za cca 770 tisuća maraka – komisija je procjenjivala vrijednosti objekta u privatizaciji, ali nije sačinila zapisnik niti prezentirala kriterije na osnovu kojih su procjenjivali vrijednost za svog velikog vođu Dragana Čovića.Uz Miličevićku tu je i Slavko Marin predsjednik odbora za branitelje HNS, bivši oficir JNA, u Središnjoj Bosni poznat kao Salko Marin.Do 1992. godine Marin je radio u tadašnjem Štabu Teritorijalne odbrane u Novom Travniku, kada je kompletnu dokumentaciju odnio u travničku kasarnu JNA u kojoj je ostao sve dok ga u prvim mjesecima rata nisu zarobili pripadnici HVO-a...U tome se njegov životopis u potpunosti podudara sa životopisom njegovog kolege Rasima Delića kojeg su u isto vrijeme zarobili pripadnici Armije BiH.Iako nije poslan u zatvor, Slavko Marin je sve do “amnestije” živio gotovo izoliran od svojih sugrađana.Naknadno je raspoređen u Zapovjedništvo Operativne zone središnja Bosna gdje je radio isključivo uredske poslove, jer ga nitko nije smio poslati na linije zbog straha od odmazde drugih vojnika. Marinova vojnička karijera krenula je uzlaznom putanjom tek nakon što je premješten u Zapovjedništvo Prvog gardijskog zbora u Mostaru, gdje se kao pravi bivši oficir JNA u potpunosti priblizio hercegovačkoj generalskoj kliki, o kojoj je cijelo vrijeme prikupljao informacije po problematici ratnih zločina i kako sami navode neki od generala, dostavljao informacije međunarodnim stabilizacijskim snagama SFOR-a.Pod zaštitničkim skutima HDZ-a BiH, i velikog vođe Dragana Čovića,  Slavko Marin je pored dva stana i dva poslovna prostora u Novom Travniku (od kojih je u jednom otvorio i prodavnicu autodijelova), te obiteljske kuće u rodnom selu Bučići, došao i do luksuznog stana u Mostaru.

Zaboraviti ne smijemo ni Miju Krešića, koji je zamjenik ministra sigurnosti u Vijeću ministara BiH, i Voditelj odjela za analitiku i nacionalnu sigurnost pri  Hrvatskom Narodnom Saboru, bivši oficir KOS-a JNA i ARBiH, nositelj najvišeg muslimansko-bošnjačkog ratnog odličja „Zlatni ljiljan“ , kojeg je zaradio za hrvatske enklave Vareš i Kakanj u Središnjoj Bosni tijekom Domovinskog rata, kao oficir vojne policije Armije RBiH.Krešić je prema tvrdnjama pojedinih hrvatskih generala i rođeni rođak od v.d. glavne tužiteljice  Gordane Tadić - po čijem nalogu su uhićeni ratni zapovjednici i branitelji Orašja i Posavine. Glavni njegov lobist za poziciju zamj. ministra sigurnosti u VM BiH kod Dragana Čovića bio je generalni konzul RH u Tuzli Ivan Bandić, sestrić od najpoznatijeg hrvatskog udbaša Stanka Čolaka, kojega je drug  Dragan Čović još prošle godine angažirao za svog konzultanta i specijalnog savjetnika.Bandić je također bivši djelatnik UDBA-e, kojega je u u nju zaposlio njegov ujak Stanko Čolak, te ga zadužio za rad po takozvanoj „ekstremnoj“ hrvatskoj emigraciji.

Pitanja Draganu Čoviću

Uzimajući sve navedeno u obzir nameće se pitanje za  predsjednika Hrvatskog narodnog sabora Dragana Čovića

- Što je strateški cilj HNS-a??? Zar to ne bi trebalo biti puno kreiranje i vođenje nacionalne politike Hrvata u BiH, bezuvjetna zaštita hrvatskih nacionalnih interesa, koja je moguća jedino kroz okupljanje svih hrvatskih političkih subjekata, istaknutih i uglednih pojedinaca i skupina, koje će kroz HNS-a na najdjelotvorniji način osmisliti i zaštititi ugrožene nacionalne interese hrvatskog naroda u BiH, ili se što je potpuno vidljivo, radi o ugrađivanju korumpiranih ljudi bliskih srbijanskom paraobavještajnom sustavu u hrvatske institucije i politiku, a o čemu je "Veliki vođa" nedavno govorio  prilikom gostovanja na RTL televiziji, kada je optužio i srpsku i bošnjačku stranu za paraobavještajno djelovanje u BiH od Daytona pa sve do danas. 

... Ili je cilj, što mnogi u posljednje vrijeme naglašavaju, provođenje usko-stranačke, odnosno elitističke politike, koja  hrvatski narod u BiH drži kao taoca pojedinaca ili određenih političkih kriminalnointeresnih skupina, koje HNS koriste kao instituciju preko koje štite isključivo svoje osobne interese?

... u svim javnim istupima Dragana Čovića, kao i drugih političkih predstavnika HNS-a na svim javnim skupovima i tribinama redovito se ističe težak položaj hrvatskog naroda u BiH, te majorizacija, koja se provodi nad hrvatskim narodom  u BiH.

Činjenica je da osim sjedanja u fotelje, i zapošljavanja podobnih, (a ne sposobnih?) kadrova, isti su najčešće članovi najuže obitelji, kakav je primjerice i zet Davorin Primorac, kojeg je punac Dragan Čović postavio za direktora Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi, dok je za financije u istoj agenciji zaposlen i Ivica Primorac brat od Davorina također zeta Dragana Čovića.

Drugi zet Mario Krezić uposlen je prošle godine u Elektroprivredi HZHB, dok je Dario Krezić brat od zeta Dragana Čovića, savjetnik za sigurnost Dragana Čovića u Predsjedništvu BiH, iako mu je to prvo radno mjesto, za koje nije imao nikakvo pa ni najmanje iskustvo, osim ako se iskustva ne stječu reketom, dilanjem ili otimajući i premlaćujući pripadnike Granične policije BiH, za što je isti optužen, a i usprkos optužbama i dalje se nalazi na poziciji savjetnika nije poznato čijeg člana predsjedništva, hrvatskog ili srpskog, osim ukoliko zatražimo mišljenje Milorada Dodika, kako bi rastumačili, čiji je doista član predsjedništva Dragan Čović, jer je Milorad Dodik je otvoreno tvrdio da je njihov...

... u predizborne svrhe često se spominje i javni televizijski kanal na hrvatskom jeziku, ili Hrvatski tv- kanal, postavlja se pitanje, kako je moguće da netko tko za sebe smatra da je nacionalno osviješten Hrvat, spreman na sebe preuzeti težak teret i obvezu vođenja i predstavljanja Hrvata u BiH, nije u stanju sve ovo vrijeme stvoriti barem jedan elektronski medij na hrvatskom jeziku na razini države ili entiteta? Ako je emitiranje programa na hrvatskom jeziku nemoguća misija u BiH, zbog čega godišnje "proizvodimo" stotinjak mladih novinara, dovodeći ih u besperspektivnost i neizravno ih potičući da napuštaju ove prostore u potrazi za egzistencijom?

... kako je moguće da se za razliku od pronalaženja sredstava za financiranje TV kanala na hrvatskom jeziku, istodobno bez ikakvih problema pronalaze sredstva za izgradnju  velebnih vila u Mostaru čija se vrijednost mjeri u milijunima eura i zbog kojih se mijenjaju tokovi rijeka, što je slučaj sa rijekom koja protječe pored vile velikog vođe Dragana Čovića, zatim razne privatne, poluprivatne, ili projekte, koji nisu ili nemaju status vitalnog nacionalnog interesa?

Čovićevi vitalni interesi

Očito je za njega vitalni nacionalni interes osnivanje osiguravajućeg društva kakvo je primjerice Central osiguranje, za koje veliki vođa Dragan Čović osobno intervenira prema stranačkim dužnosnicima prijeteći stranačkom stegom, kako su obavezni prenijeti sva osiguranja u Central osiguranje. Ista je stvar i sa nabavkama vozila, koja se moraju kupovati isključivo od firme MRM u vlasništvu njegovog ortaka Miroslava Rupčića.

Tako imamo situacije, poput onih u ZHŽ; gdje, usprkos teškoj materijalnoj i financijskoj situaciji, Vlada ZHŽ u potpunosti zanemaruje dugovanja od preko 100.000.000 KM, zbog neplaćenih doprinosa djelatnicima, kreditnih zaduženja, obveza prema dobavljačima itd., te nabavlja nova skupocjena vozila od firme MRM da bi uduvoljila velikom vođi.

Očito je nacionalni interes Dragana Čovića izvući što više novca iz državnih institucija, baciti ih na koljena i uništiti svaku nadu u budućnost hrvatskim braniteljima, njihovoj djeci, studentima i općenito hrvatskoj mladeži u BiH, te sve skupa natjerati da se još jačim tempom nastave iseljavati iz BiH tražeći svoje perspektive po bespućima Europe, Amerike, Australije i gdje sve ne samo ne u BiH, jer u BiH je sve rezervirano za rodbinu Dragana Čovića i korumpiranih HDZ moćnika.

General HVO-a

Glas naroda

Svaka čast, skidam kapu, bolno i istinito.

Sta o njemu tek misle roditelji otjerane djece u inozemstvo branitelji bez ikakvih primanja nezaposleni a školovani ... generali svaka vam čast ne dajte muda vam popuje jer je bez ijedne vrline

Sve potpisujem

covica nacijonalni interes je istopiti aluminiski kombinat u zeljezari zenica a nasi prijatelji muslimi ce na kraju i zeljezaru isto tako istopiti samo cekaju kace nestati titinije fabrika po jugoslaviji ludi katulici a jos ludi muslimi

Samo da napomenem,HDZA je htio uništit kladionice tj.prodati poso Lutriji BiH.znaci citav posao u vezi kladionica bi preuzela lutrija,a oni su od Austrijskog Novomatica uzeli 15 milijuna maraka mita.HDZ se bori iskkjucivo protiv Hrvata u BiH.a Ivan i Milan Bandić su od dva brat djeca.UDBA

Vidite ovdje pišete o priči staroj 15--20 godina, nek svi znate dok ste muzli financiski Hrvatski narod u BiH ,Dragan davao koliko ste pitali sve je bilo u redu ,radilo se to o Generalima ili nekom drugom.Sada kad Dragan neda konstruirate izmišljate i nema fora kojim se ne koristite da bi reketirali vlast odnosno upravitelje proračunski sredstava.Evo recite po imenično svakog Generala , puno ih ima da netrebaju nikako biti generali.U svakom slučaju interesantno je o njima raspravljati i analizirati njihovu nacionalnu svjest.Naprimjer ima ih koji su razbili auta u iznosu 1.000.000 a da nepričamo koliko su novca na nepotreban način ili neodgovoran potrošili, u vrijeme dok je narod bio u ratu,toliko o njihovoj nacionalnoj brizi za narod.Vrlo je interesantno raspuštanje HVO--A ,po čijem nalogu ili stvarni razlog.Od raspuštanja HVO--a ,gdje su generali,svi iz Hercegovine su pobjegli vani sa novcem i nisu učestovali u rješavanju prava braniteljske populacije osim onih koji su uzimali novce za rješavanje iste.Naravno ovdje nemožemo ubrojiti Miju Jelića iz razloga što je vodio NKŠiroki i to uspješno.U nogometnom klubu ŠB nisu ništa napravili za djecu branitelja pod istim uvjetima,to nešto govori,a po mom mišljenju u pitanju je korupcija,ako hoćeš da ti djete igra daj novac neovisno o kvaliteti djece.Generali srednje bosne su vrlo loše rješeni,a i pojedini časnici sa cijelog prostora,tako da imamo situaciju da zapovjednik brigade nije rješen a vojska kojoj je zapovjedao je rješena,ovdje je u pitanju status u RH.Vrlo je znakovito zašto je Šiljeg izabran u tim za rješavanje statusa HVO--a u RH. Navodno su ga predložili Generali iz Generalskog zbora.Možemo sa pravom reći da oni nisu kopetentni za takvo nešto jer su oni svi zbrinuti i ne mare za nerješena prava pripadnika HVO--a jer su davno pobjegli.Isto tako nisu nikad osudili kri minalce koji su dezertere umirovljavali.Dobro bi bilo provjeriti njihovu imovinu te otkud im ta sredstva.Svaka država funkcionira na redu radu i disciplini da nepričam o državnim proračunskim sredstvim .U istinu ja bih vas zamolijo nemojte iz Zagreba voditi politiku i brigu o HVO --u.Dođite ovamo na izborne liste i mislite o narodu a ne o osobnoj koristi jer je dosta Generala bankrotiralo,mjesto da budu primjer svima.Ovo sve što sam napisao je žalosno a istinito zato šutite i niste u pravu.Kad je u pitanju udb--a pa Generali su je podržavali dok su imali koristi od istih.U HVO--U Generali su štitili udbaša a i danas to čine, Mogu vam argumentirano to prezentirati.

Potpisujemo

Vi očito niste bili u ratu jer pravi generali nisu znali za rabote Jelavića i ekipe a kasnije Čovića i bratije zato ja podržavam naše generale gdje god bili

Greska genetala je sto su pustili politiku onima koji nikad nisu bili na terenu

Njegov interes i njegove klike oko njega je ,sto vecu vilu sagradit kupit sto vise stanova apartmana,vikendica,sto vise para stavit na racun u banci,sto vise uhljebit svoju rodbinu,prijatelje,kumove i slicno.Zato hrvatski narode opewt birajte hdz ,tako vam i treba.

Toga ovdje je nije bas jasno objasnjenjeno pogotovo ste sklizali sa rodbinskih poveznica nisu bas posve tocne u samom sadrzaju.takodjer nije nam ni najmanja namjera braniti bolo koga u ovome teksticu ali je glasovito da recimo jedan general ima ogromnu mirovinu dok neki nisu ni vidjeli ratista a isto su privilegirani po pitanju mirovina vila kucetina voznoga parka restorana hotela raznih drugih pogodnosti.sto se tice kladionica sve nam je tu poznato u detalj ali isto tako poznaro je i u detalj poslovanje jasnoce sadrzajnih nota koje rade recimo neki koji nisu u udbi nego u onoj zlogasnoj drugoj vojnoj sluzbi jna ili jos postojecoj i sluzbi sid ili mozda aid i isto tako je niste bas posve general kad ste se tako lipo potpisali.....svi oslobodite nas narod i nase gradjane vasih muka i dajte nam vase muke a evo odmah cemo prenijeti i nase muke......isto tako moze biti i obratno a i moze da bude ako i ne bude a da ne bude pa posete samo o nekim zetovima i politicarima prosirite cijelu pricu u detalj pa ce vam slika biti jasnija pocev od vardara preko save dunava sa krajem triglava i alpa...i da Bleiburga

pasiti da skinimo konačno Čovića i ekipu i prordisaćemo ko normalan narod

čekam dan kad će ovaj mafijaš i zločinac odgovarati

naj veći bandit

Čović se pita postavo žene oko sebe Jelka Miličević i Borjana Krišto kao voštane figure i radi šta hoće.On nas uništava,to što to ne shvaćamo postajemo naivan i lakoveran narod

ovo je beskorisni kradeze faraon živili generali

Nasi pojedini generali i vecina vodecih politicari su cisti faraoni i profiteri....a vi sto podrzavate svojim komentarima glavu inace dobrog vojnika loseg politicara i covicevu kliku a pogotovo kliku sto ju predvodi siljegizam odnosno cisti klijentizam plus jelaviceva bagra niste njsta drugo nego u potpunosti isti kao i oni jos vam treba dodati bratishu pa da stvorite nove kriminalce bilo u vojsci bilo u polotici bilo na ulicama....a po pojedinim svecenicima isto treba opaliti ali jedino je nas ratko peric istinu doznao i doznat cete je i vi kad se sve ovo slegne....je li tako drugovi generali ili gospodo generali kako hocete i je li tako gospodo stozernici ili drugovi logisticari!

Posto je on stari udbas sada veliki hrvat koji lize oltar , glavni interes je sto vise mladih otjerati to mu do sada odlicno ide ,jer nas u BIH realno ima oko 300 000 , svi drugi podatci su lazni ,to dobro zna i nasa vjerska mafija ,ali to nece nikad reci pa svi vidimo sta se desava osim ovih kradeze lopova i svih drugih politicara iz bilo koje druge stranke,ali uskoro je potpuno rasulo na djelu komplet ce ovo sve vrag da odnese skupa samo polako ima pravde . Made in Germany

moj interes zna se
borim se samo zase
jel tak il ne tak

VELIKI VODA , lovacke kuce, seoski polupismeni dobosari uvlaci[ * neprimjereno * ] razni vrsta vodaju nas ko u magli guske i stite svoje pzicije. Velika vecina to pasivno gleda i misli da ce neko umjesto njih napravit red. " MOJ JE NAROD SAVIJO RAMENA " zalosno jako zalosno

Kako je uopće moguće da ovakav lik postane predsjednik Hrvata u BiH

Sanader je za ovog mala maca a što Hrvati ovakve biraju za analize je valjda je svakome jasno da Čovića zanima isključivo novac nikakvo hrvatstvo već elitisticka politika a ostali u Njemačku

Na današnji dan kad je dvadeset pet godina priznanja Hrvatske ne mogu da vjerujem da se likovi ala Čović mogu nalaziti na mjestu na kojem se nalazi

Zato što nismo zreli kao narod

Degutantno je vise nakon 26 godine dovoditi u kontekst bivsu drzavu I njezine sluzbe nazivati krivcima za sadasnje stanje u drustvu,naime,jasno je da trenutni vlastodrsci su u bivsoj drzavi sklolovani na ophođenje u vlasti jer na demokratski nacin nisu pouceni,stoga nam je potreban potpuni zaokret u biranju mladih snaga koje su bar skolovani I odrasli bar donekle u takozvanoj demokaciji,a sve dosada sto se desavalo na politickoj sceni se moze samo nazvati nista drugo doli obicni kriminal

Moj "sipak" nemas ti pojma

dragane pojačaj, bliži se the end. i pojačaj duhovnu obnovu barem trostruko jer tri puta Bog pomaže.

Slika od obiteljske kuće Dragana Čovića i autobus pun mladih školovanih Hercegovaca koji odlaze u Njemačku ostaće vječni spomen na jedno vrijeme kad je zlo pobijedilo dobro

Generale svaka ti cast

Tko god nije bio 91-95 uz svoj narod ne smije se pitati a bogaćenje u to vrijeme je za smrtnu kaznu u pravih naroda

Pa Miroslav Rupčić je priznao pljacku sad je bogati građanin a Dragan Čović nema hriminala u kojem nije bio i omastio brke i on vođa Hrvata u ovakvoj državi i ovakvom vremenu ja nemam riječi

Evo sad svi sve znamo koje je rjesenje

Smijenit bagru pa procesuirati

Kad još malo otopli, svi idemo na ulice, svunoć dežurat, ložiti vatru u bačvama, grijati se i paliti gume po gradovima!!!
Tamo ćemo donositi odluke, u glavn slijedi;
REVOLUCIJA!!!

Je li vi stvarno mislite da će ovo ovako završiti pa ima nas još tisuće koji smo spremni na sve za budućnost Hrvatsku BiH

Bravo generale

nije više moćan sve manje kontrolira stanje

Ovo triba kanaderom škropit uz ovoliku psovku nevjeru u braku, lopovluk,veze,nepoštivanje zakona mi se trivamo svi minjat i počet po zakonu radit jao narodu što bez Boga živi

Eto sad su pohrlili i u prvim klupama su antihrvati komunisti hadezenjare, što bliže oltaru misle da su bliže Bogu, ali, to je samo da budu viđeni. Ta vjera pravi svece od sotone kao što je draganče nečovik. Umjesto da mu se kaže, odstupi sotono paklena, oltari mu se daju za govorancije obmana i laži. Daleko se doguralo.

Ta klika se krstila pričestila krizmala sve u devedesetim

Dragane Čoviću vi ste sramota Hrvatskog naroda eto vam pare i moć ali ćete uvijek biti to što sam vam rekao

Člankopisac, ili više njih, kao i svi oni komentatori koji im daju podporu, UDBINI SU SINOVI.
A sve insinuacije, intrige, floskule i difamacije predstavljaju jednu opću konfabulaciju - besmislene priče i trabunjanje. Sve takve "vrline" ste vi stekli od vaših predaka i prednika kao UDBINA OKOTA.
Stoga se i služite njihovom taktikom i metodikom. Prije počinjete pljuvati po starim svojim predcima i prednicima, kao što su Čolaci, Lasići - Gorankići i slična stara OZNAPKO-UDBAŠKA ŽGADIJA. Da bi bili uvjerljiviji pri uvlačenju u hrvatske redove i miješanju sa hrvatskim domoljubima. Da bi ih onda, kao "trojanski konji" - unatr njihove kuće počeli likvidacije
Jer su se vaši stari svakako kompromitirali i nemate razloga da ih više sakrivate.

Slično, kao što su radili Perković i Mustač u Hrvatskoj, dok su ušli u hrvatske redove emigracije u NJemačkoj i ubili sjekirom Stjepana Đurekvića, a zašto su sada doživotno osuđeni na minhenskom sudu u NJemačkom.
Takvi trikovi vam više ne prolaze, po njima je pao debeli sloj prašine.

I stoga, znajte, da je Tuđmanov HDZ, kojem pripada i HDZ BiH, na čelu s dr. Draganom Čovićem, dotukao i u BiH vaše predke i prednike. Stoga, ni vi, kao njihov nusprodukt više NEMATE ŠANSE!
Jer je uz HDZ BiH i Čovića cijeli pošteni HRVATSKI NAROD!
Stoga, bjež'te, u vaše crvene pukotine, dok vas nije stigla ruka pravde, kao i one od kojih ste postal!

Svi mi što smo išli u rat se naprchimo sve rodbhine do 20 kolina tebe i druga ti dragančeta i svih takvih adz rvata i hopova što opljačka uništi i pohra hrvatski narod vi ste sotonski okot koji treba dotuć,nismo uspili za vrime zadnjeg rata sad ćemo morat,jer dok smo išli urat nismo znali koju ghamad izasebe ostavljamo BOG I HRVATI NE KO UHLJEBLJENI PARAZITI HOPOVI IZ KRADEZEA

Potpisujem

Jebhao te Драган Човиъ i HDZ kojeg vodi ta sotona, kojoj klicete zbog privilegija koje ste dobili zahvaljujuci tom KOS -ovcu i hrvatskom izrodu...otjerali ste preko 100.000 hrvata iz BIH u zadnjih dvije do tri godine... TO JE NAJVECI USPJEH KOJI JE NAPRAVIO taj izrod Драган Човиъ U SVOJOJ POLITICKOJ KARIJERI...JEDINO STO JE VECE NAPRAVIO ODKADA JE NA CELU HDZa je sto je uspio baciti na koljena gigant poput ALUMINIJA koji je bio najveci izvoznik u BIH sa preko 300.000.000 KM vrijednosti izvoza. Bacili su na koljena i ELEKTROPRIVREDU HZHB, HT ERONET, pa sada posluju sa dugovima... SRAMITE SE OLOSU PLJACKASKI HRVATSKI...JEDINO GORI OD NJIH MOGU BITI SAMO ONI KOJI IH PODRZAVAJU ZA NEKE SITNE INTERESE,kao autor ovog prethodnog komentara...i jos se usudi prijetit...mamu ti hebem ORIJUNASKU

Ne treba puno vršiti razčlambu tvoga komentara. Ti, kao proizvod iz crvenokmerskih spermatozoida se čitaš i između redova komentara. A ne samo po redovima.
Oni Hrvati koji napuštaju ova područja i idu u inozemstvo, to ne čine zbog hrvatskih domoljuba, već zbog pojave komunstičkog nusprodukta.
Da je tomu tako, najbolje potvrđuju i činjenice velike hrvatske emigracije za vrijeme aktualne vladavine tvojih kotaca. Kada su morali ići trbuhom za kruhom, a vi ih i tamo dočekivali sa pištoljima, čekićima i sjekirama. Nikada niste na takve slučajeve stavljali opaske, žgadijo crvena!
Zapadni Mostar, LJubuški, Široki i druga mjesta u Herceg Bosni su tisuće puta napedniji i sa boljim standardom života ljudi nego su bili za vladavine tvojih udbaša.
A zahvaljujući hrvatskim domoljubima poput Čovića, prosperitet Hrvata na ovim prostorima će uskoro biti i još bolji.
Osobito će to doći do izražaja kada očistimo još ostatke ostataka vaše pasmine. Jer takva žgadija ni svjtonazorski, ni ideološki, ni duhovno ne pripada naprednom, zapadnom civilizacijskom svijetu, a osobito ne pravim Hrvatima i katolicima kakvi su i HDZ-ovci.

Stoga, najbolje je da sami napustite ove prostore i odlazite u Kampučiju, Sjevernu Koreju ili bar u Anadoliju.
Da se mi nebi mučili i čistili naš hrvatski prostor i hrvatski zrak od vašega [ * neprimjereno * ]oga yugo-vazduha.

Tebi je dedo Rojak a tata dezerter dok pises to sto pises tko nije nosio uniformu sa srcem ne smije se nihdi pitati a oni koji su se bogatili na Hrvatskoj krvi prokleti bili i na Bozic

Sokol

naprchio se ti choviceve majke a ja vas obojice ghnjide hopovske on bar za razliku od tebe daje lažni dojam liči na čovika a ti na [ * neprimjereno * ]a

a da je Franjo Tudjman ziv ni tom vasem izrodu od Драганa Човиъa kao ni Barisi Colaku...Borjani Kristo...i istalim ORIJUNASIMA nebi bilo mjesta u HDZu...jer su kontaminirali i HDZ i sve sto se uz njega veze... HDZ se pod njihovim vodstvom pretvorio u zlocinacku organizaciju a ne u STOZERNU STRANKU kako se sami vole hvaliti...

Generalsko pitanje Čoviću: "Što je tvoj nacionalni interes?"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari